Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívóra írtátok a pénzkérő versikét? Milyen sorrenbe, hogy tüntettétek fel?
Sziasztok!
Júniusban lesz a párommal az esküvöm. Nem nagy létszámú lesz (30-40fő),de így is,ahogy számolgattunk 1 millióba benne leszünk az biztos. A 30-40főn kívül is lesznek meghívottak a ceremóniára,de mindenkit nincs pénzünk meghívni a vacsorára meg mindenkit nem is szeretnék,csak akikkel tényleg olyan viszonyban vagyok,vagyunk.
Olyan kérdésem van,hogy aki pénzkérő versikét írt a meghívóra,hogy tüntette fel? Hogy illik? Úgy gondoltam,hogy azokén nem lesz ,akik cska a ceremóniára jönnek.Azoktól nem várunk semmit igazából,hogy hozzanak ajándékba.
Mindenünk meg van igazából...egy saját kis fészekre gyűjtünk a párommal,minden más házattási dolgunk meg van (szülöktől külön vagyunk felső színten). Hogy lehet ezt feltüntetni? Mert a meghívó szövege is egy külön szöveg, a programok is és a pénzkérő versike?
Csajok segítsetek :D
Köszönöm
27L
Nem írtunk, mert minden meghívott feltette a kérdést, hogy ajándékot vagy pénzt szeretnénk-e kapni.
A neten van egy csomó pénz kérő versike. Amit én láttam, ott a meghívó alján volt.
Szerintem a pénzkérő versike sokakban ellenérzést kelthet (valljuk be, jogosan), én nem erőltetném, nem is volt.
Viszont amikor a meghívókat osztottuk, sokan kérdezték (voltak, akik utána felhívtak) hogy mit szeretnénk, mire van szükségünk.
Nekünk is ilyen kis létszámú esküvőnk volt, szóval mindenki közel állt hozzánk, tudták, hogy évek óta együtt élünk, úgymond megvan mindenünk. Ezt a kérdésre válaszolva el is mondtuk, és hozzátettük, hogy amit esetleg ajándékra szánnának, azt elfogadjuk, de természetesen a részvétel a fontos.
Senki nem sértődött meg, és végül mindenki borítékkal jött, a saját pénztárcájához mérten. :) Páran mondták is, hogy “oké, akkor lóvét kaptok, legalább nem bhaszok el semmit egy félresikerült ajándékkal, win-win”.
Bocsi, de én elég visszásnak érezném, ha meghívón ilyen lenne.
A családban meg vannak a szokások. Főleg idősebbek, számon tartják, kinek mit illik. Nagy részt, kérdezés nélkül már a boríték a divat, az az ésszerű. Szülők, mit mondanak, mert még gyerek voltál, ők intézték családon belül az ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!