Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Írnátok meghívóra: "A legfurcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok meghívóra: "A legfurcsább történeteket mindig az élet írja"?

Figyelt kérdés

A történet szereplői 27 és 28 évesek. 2018. 07. 07.-én lesz életük legszebb napja.

15 év 16 évesen ismerkedtek meg, nagy szerelem volt de az élet elszakította őket egymástól. 2 éve újra együtt vannak. Tudom, hogy úgy hangzik mint egy Nicolas Sparks regény, de a történet igaz. A menyasszony unokanővére vagyok és én leszek a tanú is. Valami olyan szöveget szeretnének, ami utal arra, hogy a sok külön töltött év után újra egymásra találtak.

2018. jan. 9. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami olyasmit lehetne, hogy amikor találkoztak, mindketten úgy érezték, hazaértek, othonra leltek. És akárhányszor elsodorta őket egymástól az élet, mindig honvágy kínozta őket és sosem tudtak hosszabb ideig meglenni egymás nélkül. Csak ezt jól meg kéne fogalmazni.

Szerintem a te ötleted nem igazán jó egy esküvőre. A "furcsa" szó valahogy nem illik egy ilyen eseményre, oda pozitív kicsengésű szavak, mondatok kellenek, ez a szó meg nem feltétlenül az. De ez csak az én meglátásom.

2018. jan. 9. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor esetleg:

"A legszebb történeteket mindig az élet írja""

:D

Egyébként esetleg olyasmi idézet pl, mint az 1. ír: elszakadás/eltávolodás aztán újra egymásra lelős.

2018. jan. 9. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
# Azzal az a baj, hogy mindenki tudja, hogy az élet rendkívül csúnya sztorikat is képes írni. Túlságosan cukormázas. A "legkacifántosabb" vagy "legszövevényesebb" már lehet, hogy jó lenne.
2018. jan. 9. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg "legérdekesebb". Az nem olyan rossz hangzású, mint a furcsa, de nem is szirupos.
2018. jan. 9. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:

# 3

Igen, de ez most éppen egy "szép" történet (esküvő).

Nem általános dolgokra gondolunk az esküvői meghívónál midnenki tudni fogja, miért a legszebb. :)

A kacfiántos, szövevényes inkább kalandos, olyan krimis. Nem utal a boldogságra, csak arra, hogy nem volt egyszerű valami.

Ha romantikus a pár, akkor szerintem a "legszebb" is bőven megfelel ide.

De nem hiszen, hogy mások enynire fennakadnának és nyelvészkednének 1-1 szón, mint mi itt. :)

2018. jan. 10. 08:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze tudom, hogy most cukormázas voltam. :D
2018. jan. 10. 08:16
 7/9 A kérdező kommentje:
A "legszebb" tetszik, szerintem az lesz :)
2018. jan. 10. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ide igazán menne az én kedvenc idézetem:

"És beleborzongok, látván, hogy nélküled éltem."

rövid, frappáns, ide illő, és ráadásul József Attila írta.

Sajnos én nem írhatom az esküvői meghívómba, mert mire mi összeházasodunk, legalább 18-20 év eltelik, már lassan arra sem emlékszem, milyen volt az élet nélküle:)

2018. jan. 10. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
A József Attila idézet a legszebb! :) Én azt választanám.
2018. jan. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!