Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői meghívóra ez a dalszöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői meghívóra ez a dalszöveg?

Figyelt kérdés

"Ha el is hagysz majd én soha nem feledlek,

Ha gyűlölsz is, én örökké szeretlek!

Az út végéig, míg a halál el nem választ,

Újra és újra megkapod a választ."

(Kökény Attila)

2015. jan. 17. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a dalt, de az idézet vége értelmetlen. Milyen választ? Feltételezem csak a rím miatt lett ez az utolsó sor, mert abszolút semmi értelme nincs.
2015. jan. 17. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem éppen az ideális :/

Mintha már most felkészültetek volna arra, hogy elhagyjátok/megutáljátok egymást (miközben az egyik fél reménytelenül vágyakozik a másik után, aki sose tér vissza hozzá). Szomorú :(

2015. jan. 17. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Az a lényeg, hogy nektek tetsszen.

Én biztos nem ezt választanám, mert ez kicsit olyan szakításra készülősnek tűnik nekem inkább, vagy olyan se veled, se nélküled kapcsolatra.

2015. jan. 17. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég baljóslatú egy esküvői meghívóra, meg kicsit se füle-se farka is. Mondjuk Kökény Attila, nem József...
2015. jan. 17. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem. Egyrészt elég proli Kökényt rakni meghívóra (én amúgy bírom Kökényt, jófej, jól énekel, de a szövegei sokszor gagyik), másrészt szakításról, gyűlöletről nem kéne írni egy meghívóban, harmadrészt az utolsó sornak semmi értelme.
2015. jan. 17. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nekem is sok, pedig nekünk se volt piskóta...

Nálunk az volt az idézet: attól hogy nem értünk mindenben egyet, még nem eresztjük el egymás kezét...

na, erre is kaptunk hideget-meleget...

pedig azért választottuk, mert minket jellemez, máig, és tényleg nem értünk egyet sok mindenben, mégis együtt vagyunk, mert mindig meg tudjuk beszélni :D

2015. jan. 17. 12:05
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

Eléggé bús hangulatú....

....."el is hagysz"...."gyűlölsz"...."halál"...

ezek a szavak 4 soron belül egy esküvői meghívón igen nyomasztóak nekem. De a Ti döntésetek.

Nekünk jövőre lesz esküvőnk,mi ettől vidámabb, szerelmesebb verset gondoltunk,ami kettőnk érzését fejezi ki egymás iránt, negativizmusok nélkül.

2015. jan. 17. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem igen lehangoló és borúlátó gondolatok egy esküvői meghívóra.
2015. jan. 17. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Én nem vagyok finnyás ilyen tekintetben, de ezt ne. Annyira borúlató, hogy a Himnusz egy versszakát is rátehetnétek, az se sokkal pesszimistább. Ahogy olvastam inkább sírfeliratnak illene mint esküvői meghívóra.
2015. jan. 17. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem borùs, inkàbb semmitmondó. Az utolsó sornak pedig semmi értelme.
2015. jan. 17. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!