Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párosan kell meghívni őket?
A barátnőim akiket szeretnék meghívni az esküvőmre nagy része már tartós párkapcsolatban él. Tényleg úgy "illik", hogy a párjaikkal együtt hívom meg őket?
Mert sajnos a legtöbbjük párjával vagy nincs semmilyen viszonyom(mert nem nagyon ismerem őket személyesen) vagy pedig nem épp szívemnek kedves az illető. Ilyenkor mit tudok tenni?
Én egy esküvőn voltam a kedvesem nélkül (nem tudott eljönni, sajnos), borzalmasan szar volt.
Ácsorogtam, ücsörögtem, beszélgettem, de csomószor elvonultam kintre, néztem a csillagokat és próbáltam nem elbőgni magam, hogy ő nem lehet velem.
Emellett táncolni sem táncoltam, pedig csomóan felkértek, de neeem, kösz.
Nem muszáj meghívnod őket, de akkor ne csodálkozz, ha ők sem mennek el.
Barátnők párjait én mindenképp meghívnám, hacsak nem nagyon kicsi az esküvő.
Szerintem az, hogy az adott személy párját hívjunk-e vagy sem, azon múlik, hogy a személlyel milyen szoros a viszony, illetve hogy egy meghívott csoport tagja-e, értsd: kollégák, csapatsport esetén csapattársak, kórustársak, stb. Alapvetően nem párt kell biztosítani neki, hanem társaságot, akikkel el lehet lenni egész idő alatt.
Viszont a szoros a kapcsolat, márpedig nyilván nemhiába vagytok barátnők, én mindenképp biztosítanám nekik a +1 fő lehetőséget.
Én a világért se akarnék beleszólni, de nem baj, hogy te kezdted a személyeskedést? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!