Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tanús esküvő?
A mienk csütörtöki napon volt délután, januárban. Igazából az egy üveg kölyökpezsgőbe került, amit mi vittünk. Egy kis házasságkötő "teremben" volt, tehát házasságkötő, de jóval kisebb, mint a másik, nagy terem. Volt zene, szép szavak az anyakönyvvezetőtől, gyűrűhúzás, szóval nem csak aláírni mentünk. Volt egy fotós, csinált pár képet magáról az esküvőről is, és utána kint is, inkább a polgármesteri hivatal előcsarnokában (kint már sötét volt, mert tél volt). A két tanú a férjem egyik barátja, és annak nagykorú lánya volt.
Férjemen öltöny volt, én egy krémszínű elegánsabb ruhában voltam, volt egy kis csokrom is.
Nekünk azért volt így, mert akkoriban hogy is mondjam, nem álltam túl jól a családommal, és igazából nem nagyon tudtam volna 10 embert sem összeterelgetni, akiket szívesen láttunk volna.
Szülők tudomásul vették.
Nekünk még azért is volt így egyébként, (lehet, hogy hihetetlen egy nő részéről), de én hülyére izgultam volna a fehér ruhában, vendégekkel, a "mindenki engem néz" érzés tudatában.
Pont jó volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!