Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit ajándékoznátok esküvőre?
Szombaton megyek apukám esküvőjére. Mit vegyek ajándéknak? Semmi nem jutott még eddig eszembe, hogy mit vigyek.. Legyetek szíves segytsetek!
Aggódó 14éves lány.
Vegyél egy szép képkeretet, és nyomtass ki / hívass elő egy képet vagy kettőjükről, vagy ami még jobb, hármótokról (vagy ha van tesó, ő is legyen rajta). Így jelképesen is befogadod apukád feleségét, biztos jól fog nekik esni. Ha nincs közös kép, akkor készíts kollázst, akár kézzel (kivágod a szereplőket, felragasztod egy lapra össze-vissza, és azt teszed a keretbe), akár a Picasa programmal.
Szerintem tőled nekik ez a legjobb ajándék, nyilván nem várják, h borítékban pénzt adj, vagy bármi komolyabb dolgot sok pénzzel.
Az az igazság, hogy aminek Apu örülne az egy póló ami a kedvenc csapata van rajta. De ahol ezt lehet kapni az a bolt bezárt.
A barátnőjét már régen befogadtam.
Tesóm az majd csak novemberben lesz.:) Ennek örülök, hogy lesz, mert egyke vagyok. De ha minden igaz fiú lesz:)
Háth az az igazság, hogy anya szerint is képkeret. De van nekik annyi.
Én még olyan bögrére gondoltam, aminek a házassághoz van köze vagy esetleg a kettejük neve van rajta. De anya szerint ócska.:S
Nem tudom, hogy mi legyen. Teljesen tanácstalan vagyok.
Bögre az édes, csináltass rá képet. Örök emlék, esetleg kapjanak belőle kettőt. ;) Hogy ne legyen veszekedés, ki igya belőle a reggeli kávét :)
Annyira aranyos, hogy elfogadod az új párt, olyan jó itt a sok csúnya történet után ilyet is hallani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!