Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú esküvőt preferáljátok inkább?
Pesti típusú esküvő: egy étteremben vacsora, modern zenéket játszó zenekar, vőfély és egyéb szokások pl: menyasszony rablás stb) teljes mellőzése, esetleg egy ceremónia mester aki kicsit összetartja a bandát, illetve a pénz miatt menyasszony tánc.
Vidéki típusú esküvő: Csomó szokás megtartása Pl.: bolond menyasszony, menyasszony kikérő, egyéb szokások.., vőfély jelenléte és esküvő levezénylése, és szinte csak mulatós esküvői zenék.
Tengerparton, naplementében, tanúk nélkül. Csak a pap lenne ott és ennyi :)
Mondjuk fidzsin, maldivokon
Itthon meg egy gyors polgári azt is egyedül
A kettő ötvözete:
étterem, hagyományos kaják, nem túl sok meghívott (30-40 fő), vőfély és ceremóniamester nélkül, se nem modern zenéket, se nem mulatóst játszó zenekar, hanem olyan, amit mi szeretünk, menyasszonytánc (más szokás nincs igazán errefelé).
A kettő közül inkább az elsőt. Kérdés mondjuk, hogy a modern zene mit takar... mindent, ami nem mulatós, vagy top slágereket. Előbbi szimpatikus,utóbbi nem... a Despacito stb. nem esküvőre való... de pl. komolyzene, swing vagy '60-'70-es évek magyar slágerei, táncolhatóbb "klasszikus" külföldi slágerek már inkább az én ízlésemnek való.
És menyasszonytánc nem lenne.
A többi abszolút az én stílusom. Én nem szeretem ezeket az ereszdelahajam-bulikat és ezeket a magamutogató szokásokat. A legtöbbet idétlennek is tartom, és nem viccesnek (játékokkal alapvetően nincs bajom, de a tojásgörgetős répaharapdálós verzióval igen). Nekem a vőfély sem szimpatikus... ha van annyi ember, amihez kell, ceremóniamester. Az ugyanazt csinálja, csak "poénok" meg kurjongatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!