Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvő-most kit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvő-most kit is hívjunk?

Figyelt kérdés
A párommal 13 éve együtt élünk van egy 6 éves kislányunk is.A 2 család nincs jóban :( Az apósommal kb 10 éve caak köszönő viszonyban vagyunk-párom is és ő is békíthetetlen :( Anyósom. 1-2 havonta eljön hozzánk de neki meg éppen haldoklik a testvére. Az én családom nagyon közel áll hozzánk naponta két naponta járunk hozzájuk.Csak polgári esküvőnk lesz. Először pont ezek miatt a kusza családi dolgok miatt csak úgy terveztúk hgy a 2tanú mi ketten és a kislányunk lesz ott.De nem tudom... Nagyon szeretném ,hogy ott legyenek a szüleim.Viszont a párom nem szeretné hogy az ő családja ott legyen,azt mondogatja csak mi 5en legyünk.Egyszerűen nem os tudom a szüleimnek is is mit mondjak... :( Összeházasodunk,de nem lehettek ott? Vagy mit mondjak nekik?
2017. nov. 12. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak azt, és csakis azt, aki nektek fontos, és akarjátok hogy ott legyen! Egy fővel se többet.

Mi is így fogjuk

2017. nov. 12. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Te szüleid még simán beleférnének. Pont azért, amit írtál, hogy nagyon jó a viszony velük. Ez a párod is beláthatja, hogy azért, mert az ő családjával rossz a kapcsolat, attól még miért büntetnétek a Te szüleidet.

Szerintem Ti ketten, a kislány, két tanú, és a szüleid.

2017. nov. 12. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Utána még szándékoztok menni valahova amúgy? Étteremben egy ebéd, vagy vacsora, vagy esetleg Nálatok?
2017. nov. 12. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azèrt mert a pàrom szülei olyanok, amilyenek, attòl mèg nem hagynàm ki életem egyik legfontosabb napjàbòl a szüleimet. Sosem bocsàtanàk meg, ès èn sem magamnak.
2017. nov. 12. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Megyünk étterembe a 2 tanuval.Attól tartok ha elhívom a szüleimet,a szülőköszöntő fájna a páromnak hogy neki milyen szülei vannak :( .
2017. nov. 12. 17:44
 6/8 anonim válasza:
Ha a párodat zavarja a szülőköszöntő, akkor esetleg azt a részt ki is hagyhatjátok. Néhány esküvőn már láttam, és úgy, hogy mindkét félnek ott voltak a szülei.
2017. nov. 12. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szülőköszöntő simán kihagyható. Tevőlegesen is kihagyható (pl. virág, bor), de még úgy is kihagyható, hogy az anyakönyvvezető szóban se említse a szülőkhöz kötődő hálát, satöbbiket.
2017. nov. 12. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ilyen esetben akkor is meghívnám a szüleimet, maximum a páromra való tekintettel a szülőköszöntő kimaradna, és utána az ebéden adnánk egy üveg bort és egy csokor virágot a szüleimnek, megköszönve amit értünk tettek. Szerintem megértenék és így mindenkinek megfelelne. Az, hogy teljesen kizárjam a szüleim az ki van zárva, ha a párom ezt nem érti meg akkor erősen elgondolkodnék.
2017. nov. 13. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!