Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári és egyházi esküvő között mennyi idő telhet el?
Mivel egy lagzi nagyon sok pénz, arra gondoltam, hogy megtartanánk nagyon szűk körben a polgárit, majd rá kb. 1 évre egyházit, nagy családos lagzival összekötve.
Így hamarabb élvezhetnénk a házasság előnyeit, de a buliról és az egyháziróp se kellene lemondani. Van szabály arra, mennyi idő telhet el a kettő között?
olyan nincsen, hogy előbb a templomi?
már ha annyira komolyan veszed.
"Természetesen nem tartjuk magunkat a házasság előtt nincs szex-elvhez"
természetesen? ha ennyire fontos lenne az egyházi esküvő, akkor nem lenne ez olyan természetes.
---
a szüleim polgárija és egyházija között 30 év telt el. nincs szabály.
Akkor tegye fel a kezét mindenki, aki tartotta magát hozzá. Szerintem jó, ha 1000 egyházi esküvőre jut egy önmegtartóztató pár.
Akkor most tegye fel a kezét, aki csak azért fekszik le a párjával, hogy gyerekük legyen. Ja, senkit nem látok....
a katolikus vallásban a házasságon belüli szexuális élet nem csak a gyermeknemzésre irányul.
én pl. nem tartottam magam a házasság előtti szexmentességhez - de nem is álltam fehér fátyolban az oltár előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!