Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanaz a férfi lett a férjed vagyis gyermekeid apja mint aki a szüzességed is elvette mint ahogy nálunk is történt?
Anyukámnak apukám volt az első :)
Sőt, egyik legjobb bnőm szülei 14 évesen kezdtek el járni, azóta együtt vannak ;)
Szerencsére nem ö lett. Nem a szex miatt hanem undorító egy p*cs lett a pénze miatt. Alapból utálom az ilyen embereket nemhogy társnak válasszam magam mellé....de irigylem azokat akiknek úgy sikerült, hogy az elsövel maradtak. Ritkaság.
22/L
Én eddig csak egy ilyen nőt ismertem (anyukám osztálytársa), aki gimiben jött össze azzal, aki később a férje, és a gyereke apja lett.Még ma is együtt vannak.
Bocs, hogy még "tapasztalatlanul" írtam. Szerintem sem túl gyakori... Én ugyan még nem vesztettem el a szüzességem, és most van egy barátom, aki szintén szűz. Mindketten azt reméljük, hogy együtt maradunk életünk végéig.
Amikor kicsi voltam, mindig azt gondoltam, milyen jó lenne már gimi alatt találkozni azzal, aki majd a férjem lesz, stb. :) Azért nem hittem, hogy ilyen korán megtörténik. (Bocs, hogy hosszúra sikeredett a válasz, és hogy kicsit eltértem a tárgytól)
15/L
Nálunk most úgy tűnik ez a helyzet. :)
17 évesen ismertem meg, ő volt az első, neki is én. Imádjuk egymást, nekem nem kell nála több vagy jobb. S most 20 hetes pocis vagyok. Ritka dolog, ha így jön össze.
27/L
Igen!Még nagyon fiatalon megismertük egymást.Sokáig mind a ketten élveztük az életet külön-külön.28-30 évesen összeházasodtunk,lett két gyermekünk,most válunk!
N/50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!