Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugyanaz a férfi lett a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyanaz a férfi lett a férjed vagyis gyermekeid apja mint aki a szüzességed is elvette mint ahogy nálunk is történt?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakori, hogy az lesz valakinek a férje és gyermekeinek az apja is aki korábban elvette a szüzességét xy évesen?
2010. máj. 30. 21:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
47%

hát elég kemény véleményetek van.

én 20 éves vagyok, és még szűz, hamarosan befejezem a műszaki egyetemet, utána doktorálok, majd szerintetek menjek el papnak, mert nem vesztettem el 13 évesen, és nem cseréltem barátnőket kéthetetnte mint a többiek?

2010. máj. 30. 22:10
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem.Habár újra feltünt az életemben.Nem csaltam meg vele a párom de igen csak mély nyomot hagyott bennem.Azt mondta h szeretne ő is tőlem gyerekeket és a kislányomat is úgy szeretné mint a sajátját.Érzelmi zűrzavar volt bennem de elköltözött.Még most is gondolok rá néha de jobb h nem őt választottam hisz 1 nagyon jó ember van mellettem aki nagyon szeret engem.És lelkiismeret furdalásom sincs mert nem csaltam meg a párom:)
2010. máj. 30. 22:12
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj már,de itt senki sem ezt írta,Te eléggé sarkítasz.Annyit írtam,hogy ez ma ritka.Sem többet,sem kevesebbet.

Aki pedig azt írta,jobb is,az valószínűleg úgy gondolta,hogy az az ember nem érdemelte volna meg,hogy együtt maradjanak.

2010. máj. 30. 22:13
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a férjem,és a fiam apja is az lett aki elvette a szüzességemet..A fiam 5-dik születésnapján el is váltunk..

Nem szabadott volna összeházasodnunk ,és erre már házasságunk 2 évében rájöttünk mindketten.Csak a fiúnk miatt maradtunk még együtt pár évig..De ez sem működött így közösen megegyeztünk abban,hogy nincs értelme tovább házasok lenni..(Barátként váltunk el)

2010. máj. 30. 22:19
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem senki nem rosszabb attól, hogy 1 vagy több pasija volt. Mit számít? Ha szereted, olyannak fogadod el a másikat, amilyen. A múltja is hozzátartozik. Az exei által is vált olyan emberré, amilyen most, és amilyennek szereted. (Ha szereted.)

Lényegtelen, hányadik.

2010. máj. 30. 22:55
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:19 vagyok

Egy valamit nem értek...Miért kellett lepontozni.Talán mert leírtam,hogy én én hogy éltem vagy ki volt az első?

Már ez ellen is van valakinek kifogása???

2010. máj. 30. 23:08
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
Engem is lepontoztak, de gondolom itt csak az pozitív, aki szent életet él...egyébként hiába a nagy ellenkezés, azért van annyi félrekefélés mert a két fél nem éli ki magát eléggé! De itt biztos mindenki tökéletes rajtam kívül.
2010. máj. 30. 23:23
 18/30 anonim ***** válasza:
71%
Én felpontoztalak benneteket, de ahogy látom, mindenkit lepontoztak, tehát akkor most nem értem, mi volt a kérdésre a "helyes válasz".
2010. máj. 30. 23:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így volt ,16-17 évesen megismerkedtünk, 19-20 évesen összeházasodtunk. Ennek 23 éve.... ! 42/nő
2010. máj. 31. 06:48
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
IGEN... :) 25/nő
2010. máj. 31. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!