Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanaz a férfi lett a férjed vagyis gyermekeid apja mint aki a szüzességed is elvette mint ahogy nálunk is történt?
hát elég kemény véleményetek van.
én 20 éves vagyok, és még szűz, hamarosan befejezem a műszaki egyetemet, utána doktorálok, majd szerintetek menjek el papnak, mert nem vesztettem el 13 évesen, és nem cseréltem barátnőket kéthetetnte mint a többiek?
Ne haragudj már,de itt senki sem ezt írta,Te eléggé sarkítasz.Annyit írtam,hogy ez ma ritka.Sem többet,sem kevesebbet.
Aki pedig azt írta,jobb is,az valószínűleg úgy gondolta,hogy az az ember nem érdemelte volna meg,hogy együtt maradjanak.
Nekem a férjem,és a fiam apja is az lett aki elvette a szüzességemet..A fiam 5-dik születésnapján el is váltunk..
Nem szabadott volna összeházasodnunk ,és erre már házasságunk 2 évében rájöttünk mindketten.Csak a fiúnk miatt maradtunk még együtt pár évig..De ez sem működött így közösen megegyeztünk abban,hogy nincs értelme tovább házasok lenni..(Barátként váltunk el)
Szerintem senki nem rosszabb attól, hogy 1 vagy több pasija volt. Mit számít? Ha szereted, olyannak fogadod el a másikat, amilyen. A múltja is hozzátartozik. Az exei által is vált olyan emberré, amilyen most, és amilyennek szereted. (Ha szereted.)
Lényegtelen, hányadik.
ma 22:19 vagyok
Egy valamit nem értek...Miért kellett lepontozni.Talán mert leírtam,hogy én én hogy éltem vagy ki volt az első?
Már ez ellen is van valakinek kifogása???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!