Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha vegánként mint vendég ilyen menüt kapnátok egy esküvőn? Vagy ti mit ennétek szívesen?
Figyelt kérdés
Vendégváró: Káposztás hajdina palacsinta
Előétel: Zöldsaláta karamellizált körtével, mogyoróval, ropogós hagymával.
Leves:gazpacho rebarbarával és rügysalátával
Főétel:Sült zöldséges bulgurral (Cukkini, csiperke,kápia paprika, aszalt paradicsom, dió, padlizsán, kukorica)töltött gömbcukkini kesudió szósszal
Köret:rizs,zöldségnyárs, tökmagos vitaminsaláta, pirított burgonya
Desszert: Fahéjas szilvás pite, aprósüteménynek banános csokigolyó és 'sajtos' rudacskák
Éjfél:Vegyes gombapörkölt,vegán petrezselymes gnocchi
Ez a menű a vegánoknak lenne, a többieknek lennének húsos ételek.
2017. okt. 23. 15:02
11/11 anonim válasza:
Ó, hát én ezt csak ma olvastam, de olvadok. Jómagam notórius húsevő vagyok, de a nővérem vegán, külföldön él. Karácsonyra jön haza és bár volt egy pár ötletem, hogy milyen vegán fogásokat illesszek az ünnepi menübe és rengeteget kutakodtam is, ezt az ételsort úgy ahogy van "elmentem" és egyes darabjait a jövőben elkészítem neki, egyszerűen mesés. A főételt és az előételt egy az egyben ellopom Szentestére vegán fogásnak, egyszerűen tökéletesek. Igazán figyelmesek vagytok, akinek ez nem kielégítő, az a kákán is a csomót keresi, fantáziadús, igényes, ízletes, gusztusos fogásnak tűnik mind, nem vettétek félvállról! Szerintem is készüljetek többel, mert amint tálalják és meglátják, repülőrajtot vesznek a nem vegánok is, üdítő lesz a palettán a változatosság nekik is. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!