Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha vegánként mint vendég ilyen menüt kapnátok egy esküvőn? Vagy ti mit ennétek szívesen?
Vendégváró: Káposztás hajdina palacsinta
Előétel: Zöldsaláta karamellizált körtével, mogyoróval, ropogós hagymával.
Leves:gazpacho rebarbarával és rügysalátával
Főétel:Sült zöldséges bulgurral (Cukkini, csiperke,kápia paprika, aszalt paradicsom, dió, padlizsán, kukorica)töltött gömbcukkini kesudió szósszal
Köret:rizs,zöldségnyárs, tökmagos vitaminsaláta, pirított burgonya
Desszert: Fahéjas szilvás pite, aprósüteménynek banános csokigolyó és 'sajtos' rudacskák
Éjfél:Vegyes gombapörkölt,vegán petrezselymes gnocchi
Ez a menű a vegánoknak lenne, a többieknek lennének húsos ételek.
Készülj kicsit több vegán kajával, mert ezt az is szívesen megeszi, aki nem az. A sok nehéz, húsos étel mellett ott fogja csorgatni rá a nyálát mindenki. :)
Nálunk a vega ételekből majdnem annyi fogyott, mint a húsokból, pedig csak két vega vendég volt. ;)
Nem vagyok vegan, de ezt en is örömmel megennem!
Amugy nagyon figyelmes, hogy gondoltok erre es nagyon komoly a menü, DE! Vegetarianus vagy vegan? Ugyanis, ha vegan, akkor semmi allati eredetü nem lehet benne, mint pl. tej, tojas vagy, tudtommal meg valamilyen sütemenylazurzsele marhacsontvelö eredetü.
Egyebkent szuperül hangzik az összeallitas es aki ezen talal valami kifogasolnivalot, az inkabb hozza magaval, amit eszik!
Szeretem a húst de ezekre még én is rájárnék szerintem. Különösen a gombapörire :)
31/f
Nem vagyok vegán, sem pedig vegetáriánus, de összefolyt a nyál a számban. :3
Tuti én is megkóstolnám ezeket, szóval megerősíthetem, amit előttem mondtak: ne csak annyit rendeljetek, amennyi a vegán vendégeiteknek elég lesz, mert más is kíváncsi lesz majd ezekre.
22/N
Juj, istenien hangzik!!!
IMÁDNÁM, pedig húsevő vagyok! :)
Hat ha erre valaki panaszkodni mer, akkor jol vagjatok szajba. :D
En nagyon finnyas, valogatos vagyok, de erre meg en se panaszkodnek. Fullos a menu. Szerintem senki nemnem fog ehen maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!