Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csajok mennyibe került az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mennyibe került az esküvőtők összesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tervezzük,hogy jövő nyáron vagy tavasz végén összeházasodunk. Nem szeretnénk nagyot. Maximum 50főre gondoltunk. Éttermeket kérdeztük már,de sok helyen nagyon drága a menü. 6-7ezer/fő.Ti,hogy oldottátok meg? Mennyibe volt az esküvőtők?

2017. szept. 30. 18:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

A mienk 80 fővel kb. másfél millióba került, mindennel együtt. A menü szintén 6-7000 volt fejenként, ennél alacsonyabb áron sajnos nem reális, persze városfüggő is lehet a dolog. De ennél lejjebb ne is nagyon menjetek, a lagziból a kaja és a hangulat fog megmaradni mindenkiben. Senki nem fog emlékezni a ruhádra, a csokrodra, a dekorációra stb. De a kaja és a hangulat az megmarad, a mi esküvő két van aki még a mai napig emlegeti ilyen szempontokból, 4 éve volt. Kaján ne spóroljatok semmiképpen.

Soknak hangzik talán a másfél millió forint, de nászajándékban megtérült. Az éttermet úgyis csak a lagzi után kellett kifizetnünk, nem előre, azt egy az egyben a nászajándekból rendeztük.

2017. szept. 30. 19:10
 2/17 anonim ***** válasza:
55%

Csak az egész násznép életébe.

/Roslin Frey/

2017. szept. 30. 19:23
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Kb. 400 forintba, nagyjából ennyi benzint használtunk el az anyakönyvvezetőhöz meg vissza.
2017. szept. 30. 19:33
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Kb 400e volt mindennel, 8 évvel ezelőtt.
2017. szept. 30. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Két éve, 75 főre, 1,8M Ft. A 6-7.000 Ft/fő nagyon jó ár, az átlag ennél jóval magasabb.
2017. szept. 30. 20:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még esküvőm, de pár dolgot tudok mondani azok alapján, amiken voltam mostanában. Ha jól emlékszem nem nagyon volt olyan, akinek 1 millió alatt kijött volna, ahol meg igen, az nem volt annyira élvezetes. Persze nem ez a cél, hanem hogy ők jól érezzék magukat, de násznép szempontjábl nem volt éppen ideális.

Én is azt mondanám, hogy a zenén meg a kaján ne spóroljatok. Például én voltam olyan lagziban, ahol éjfélkor a legjobb hangulat közepén felállt a zenekar és hazament, mert hogy ők addig lettek fizetve.. Most ez milyen már? Meg kevés az olyan zenész, aki szórakoztatni tudja az idősebb meg a fiatalabb korosztályt is sajnos. De például egy jó helyszín is fontos szerintem, ezt viszont meg lehet olcsón is úszni, csak keresgélni kell. Fotóst is csak olyat válasszatok, akinek van referenciája és ajánlják. Egyik barátnőm pont a fotóson akart spórolni, most kaptuk meg a fotókat, hát hagy ne mondjam. Sajnáltam is szegényt. Amúgy nincs esetleg olyan ismerősötök, aki szivesen főzne? Nagymamák ilyesmi? Felénk elég gyakori, hogy a rokonság főz meg süt az esküvőre, nem szoktak rossz kaják lenni. Szerintem 50 főre nem olyan vészes mondjuk egy pörköltet megfőzni. Mondjuk hamar kihül, melegíteni kell az mindenképp probléma. Bár étteremben is kaptunk már hideg kaját.

2017. szept. 30. 20:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Állítsatok fel egy fontossági sorrendet és azt követve haladjatok. Döntsétek el, hogy mi az ami fontos számotokra és ami a lista végére kerül azon tudtok spórolni, vagy épp abban tudtok kompromisszumot kötni, de azt tudnotok kell, hogy egy a lista végén lévő dolgokon spórolós, ésszel szervezett ötven fős esküvő sem igazán áll meg másfél millió forint alatt.
2017. szept. 30. 20:36
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
55fo 720.000ft 2010ben.Ruhamat a keresztszuleim finansziroztak tehat az nem volt benne, (varratott 60.000),zenekar 100.000,kajan nem sporoltunk de pl disziteskent par nagyobb csokor az asztalokra es sk diszek voltak csak,maga a hely eleg dizajnos volt,vofely nem volt,zenekar dolgozott 4orat,maradek idoben karaoke,a hely megengedte h sajat italt es sajat sutemenyt vigyunk be,nagykerbol feltankoltunk rendesen,bontatlan maradekot visszavettek masnap.Videkrol egy cukrasz megcsinalta az osszes sutit es a tortat kb 15-30.000ert,de vagy 10fele sutemenyt biztosan. 1Lany jott mixernek,3-4fele koktelt kevert,teljesen racuppant a nasznep,jo hangulatu eskuvokent emlegetik azota is. A kapott naszajandek penzbol nullszalldosra jott ki az egesz. Ma sem koltenek ra tobbet.
2017. szept. 30. 20:58
 9/17 anonim ***** válasza:

Olyan félmilla körül kb. 50 főre. Az éttermes problémába mi is belefutottunk, a környékünkön akik jó mennyiségben adtak volna egy jó menüt, az ennél jóval drágább lett volna, 7000 ezerért meg még mindig mérsékelten fapados lett volna a dolog (szokásos esküvői menü), úgyhogy inkább fejenként kb. 4-5000-ből kihoztunk borjúpörit és grillezést ötféle körettel úgy, hogy mindenki csomagolt még a következő napra, ebédre is...

Szolgáltatóink nem voltak, egyedül fotósunk volt, az is hobbifotós pár tízezerért.

Mondjuk mi kéttanúsat szerettünk volna (anyagi okok miatt), csak a családot sem akartuk végül kihagyni, meg hisztike lett volna, úgyhogy végül a szűk családot vendégül láttuk.

2017. okt. 1. 07:11
 10/17 anonim ***** válasza:
#8vagyok,komolyan erdekel h miert lettem lepontozva. Mitol helytelenebb egy segito szandeku valasz a masiktol?
2017. okt. 1. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!