Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még menyasszony sem vagyok, akkor miért várják az esküvőt?
2 éve együtt vagyunk a párommal. Nem vagyunk jegyesek, mégis majdnem havi rendszerességgel kérdezik a különböző rokonok (szülők is célozgatnak), hogy mikor lesz az esküvő. Nekem elég kellemetlen, mert legszívesebben azt válaszolnám, hogy "nem én nem kértem még meg a kezemet", de tudom, hogy a páromat is legalább ennyire zavarja a kérdés.
Ráadásul az még ront a helyzeten, ha egy olyan rokon kérdezi, akit én lehet, hogy meg sem hívnék.
A legtöbben nem is tudják, hogy milyen a kapcsolatunk, mert nagyon ritkán találkozunk, és volt már, hogy pont a legrosszabbkor kérdeztek rá.
Csak szerintem magánügy ez a téma? Le lehet valahogy rázni az ilyen rokonokat?
Erről jut eszembe, a jóságos nagyikám mindig mondta nekem, hogy "addig nem halok meg, míg a te esküvődön nem táncolok egy nagyon jót".
Erre mondtam neki, hogy "Nagyi, akkor örökké fogsz élni."
Nem jött le neki (amúgy tündéri nagymama volt).
2 tanúval esküdtünk.
11-es: Ha valaki elsütné, én is ugyanezt válaszolnám :D
12-es: Én majd nagyobbat szeretnék, de nem biztos, hogy 8-10 külföldön élő rokon szállását is ki "akarjuk" majd fizetni az egyéb költségek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!