Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eger és környéke esküvői helyszín?
Szia! Nekünk pont 1 éve volt a Hotel Szent Istvánban. A Villa Völgy és a Korona Borház az ár miatt esett ki, a Hotel Egert nem kérdeztem, a Ködmön Csárda nem a mi stílusunk, az Öko Panzió nagyon tetszett volna de már a mi 40-es létszámunk is gondot okozott volna nekik, főleg a szállás terén.
A Szent Istvánt csak ajánlani tudom, profi személyzet, sokat segítettek, nagyon finom volt minden fogás. Mi azért választottuk, mert van egy kis kápolnájuk nekünk ott volt az egyházi szertartás, a polgári pedig kint az udvaron. Szép a helyszín, fotózást is tartottunk náluk. A szállást mi a szomszéd panzióban oldottuk meg, így nem kellett messzire menni, mindenki ott tudott aludni, és árban sokkal kedvezőbb volt mint a hotel szobái.
Árban barátibb volt mint a többi helyszín akiket kérdeztem, főleg ha az étel ital csomagokat nézem, de azt kár régi esküvőkről kérned, mert már pl. az éven is árat emeltek, 2019-ig meg még 2x fognak is, minimum...
Azóta egyre többen tartanak náluk esküvőt, így érdemes időben lefoglalni a helyszínt (bármelyiket is választjátok).
Sziasztok,
mi is Egerben szeretnénk összeházasodni és pont a Szent István néztük ki helyszínül. A vacsora ott lenne tartva, ám a ceremóniának erdei helyszínt szeretnénk. Lenne ötletetek, hogy Eger környékén tartanak-e erdei esküvőt? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!