Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő (lagzi) helyszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő (lagzi) helyszín Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Bő egy èv múlva lenne az esküvőnk. A helyszínt le kellene lassan foglalni. Minè előbb. Már több hete kutatok a neten de nem találtam olyat ami megfelelő lenne. 100-max 110fő lenne a vendègsereg, Budapest,Szentendre, Visegrád között keresek lehetőleg esküvői helyszínt vagy bèrelhető rendezvènytermet( nem èttetmet). Inkább egyszerű, barátságos helyet keresünk mint puccosat. A pènzügyi keretünk sajnos nem túl nagy. Tetszik a vintage stílus, álmom egy szèp pajta lenne szèpen feldíszítve.

Valakinek van valami ötlete hol lehetne tartani a lagzit,ill. vacsorát? Nagyon nagy segítsèg lenne!

Köszönöm szèpen előre is!

2017. szept. 7. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mennyi a keret? mi is arrafele akartuk, kb 15-20 per fő + rövid italok az ár
2017. szept. 7. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:
A keret 150.000-200.000 lenne max a bèrlèsèrt
2017. szept. 7. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem elsöre ez jutott eszembe, de sajnos fogalmam sincs, mennyibe kerül:

[link]

2017. szept. 7. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
a hangár bérlése szombaton kb 300, pénteken 250
2017. szept. 7. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Én most megyek egy esküvőre, az egy iskolában lesz (a lagzi része). Ez a Törökvész úti Móricz Zsigmond Gimnázium. Nem tudom, ez megfelel-e nektek, de viszonylag olcsó. (Hogy mennyi nem tudom sajnos)
2017. szept. 7. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát én itt lakom az említett gimi mellett, voltam már ott sokszor rendezvényen, de az attól még alapvetően egy suli marad, nem különösebben hangulatos.

Hajó esetleg?

[link]

2017. szept. 7. 23:37
 7/8 anonim válasza:
Alfa Art Hotel. Gyönyörű nyáron a környezet, nekünk ott volt.
2017. szept. 12. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
alfa art szerintem nem nagy szám, személyzet is nulla volt, mikor érdeklödtünk
2017. szept. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!