Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő (lagzi) helyszín Budapesten?
Sziasztok!:)
Bő egy èv múlva lenne az esküvőnk. A helyszínt le kellene lassan foglalni. Minè előbb. Már több hete kutatok a neten de nem találtam olyat ami megfelelő lenne. 100-max 110fő lenne a vendègsereg, Budapest,Szentendre, Visegrád között keresek lehetőleg esküvői helyszínt vagy bèrelhető rendezvènytermet( nem èttetmet). Inkább egyszerű, barátságos helyet keresünk mint puccosat. A pènzügyi keretünk sajnos nem túl nagy. Tetszik a vintage stílus, álmom egy szèp pajta lenne szèpen feldíszítve.
Valakinek van valami ötlete hol lehetne tartani a lagzit,ill. vacsorát? Nagyon nagy segítsèg lenne!
Köszönöm szèpen előre is!
Hát én itt lakom az említett gimi mellett, voltam már ott sokszor rendezvényen, de az attól még alapvetően egy suli marad, nem különösebben hangulatos.
Hajó esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!