Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt közületek valakinek téli esküvője? Mi volt a helyszín, hogy zajlott a lagzi? Nem bántátok meg, hogy télen tartottátok?
Ismerősé volt télen.
Szép volt, de konkrétan szarrá fagytunk az étteremben úgy két órán keresztül. :(
A miénk decemberben volt, most lesz majd 6 éve. Pici esküvő volt, 17 fős. Csak egy ebédet tartottunk utána. Így terveztük. 4 hónapon belül megszerveztük, és a nagy lagzi egyébként sem a mi világunk.
Az étteremben jó meleg volt, szépen fel volt díszítve, mivel karácsony előtt 2 héttel házasodtunk, már fent volt az ünnepi dekoráció, színes égősorok, feldíszített karácsonyfa, életnagyságú mikulás:) Nagyon hangulatos és szép volt.
Imádtuk mindketten, és egy fillérünkbe nem került:) A kaja is ízlett mindenkinek. (mindenki azt evett amit választott) Tortákat mi csináltattuk/vittük. Nem volt panasz. Nem bántunk meg semmit. Én (mint nő) szerettem volna téli esküvőt. A férjemnek konkrétan az évszak mindegy volt.
Az egyetlen szívfájdalmam annyi volt, hogy nem esett egy csepp hó sem, szóval nem volt fehér az a nap:( Bezzeg az első házassági évfordulón már esett aznap... igaz akkor is ott voltunk, de már csak kettesben ünnepelni (ebédelni).:)
Januárban volt. A reggel hideggel és tükörjéggel indult, konkrétan féltem, hogy nehogy elesés és lábtörés legyen, férjem is alig bírt kiállni az autóval. De aztán elolvadt a jég, akkor meg egész nap esett az eső. Ennek ellenére jó volt, én nagyon élveztem, a házasságkötőben szép volt és meleg, az étteremben meg már kifejezetten melegünk is volt. A miénk sem volt nagy esküvő, harmincan sem voltunk, de volt vacsora és utána tánc is, CD-re válogatott saját zenére.
Két hét múlva meg iszony hidegben kreatív fotózás, majd megfagytam, de imádtam minden percét, és a zúzmarás képek az egyik kedvenceim belőle. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!