Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máshol is divat az esküvői cinematográfia, vagy csak nálunk lett ilyen felkapott?
Esküvő előtt állunk, és elkezdtük keresni a videóst. Most látom csak, hogy mennyire nagy divat ez a cinematográfia, ami ugye az egyedi esküvői filmet jelenti, összevágott jelenetekből, aláfestő zenére a készülődéstől a lakodalom végéig. Találtam sokféle filmet, az egész egyszerűtől a túlzottan csöpögősig.
Nektek mi a véleményetek ezekről a videókról?
Kértem árajánlatot is pár helyről, de nekem kicsit soknak tűnik, hogy átlagosan 400 ezer ft-tól indulnak az árak...
Nálatok milyen videós/cinematográfus volt vagy milyen lesz? Mennyit szántok rá?
Keresgéltem kíváncsiságból a youtube-on ilyen cinematography filmeket, de igazából magyarokon kívül nem is nagyon találtam más országokból. Csak nálunk ilyen nagy divat? Nagyzolás lenne ez is? Mi a véleményetek?
Én nem tudom ezt mert elektronikában utazok csupán. Rengeteg lagzis szemetet javítottam már. Kamerát is sokat, de bga chip cserét kelet magyarországon sokan nem végzünk garanciával, de ez nem a reklám helye.
Ezt a szakmát sehol nem tanították amit fotózásnak hívtok. Én csak a BME-re jártam egy szar elektromérnöki szakra. Azt meg, hogy felsoroltatok itt néhány programot amit bármilyen torrent oldalról össze lehet kaparni ingyen ez szintén nem mérvadó.
Továbbra is az a véleményem, hogy egy átba+szás az egész lagzivideó 400, de 250 ezerért is.
Szerintem lapozzunk.
Hadd kérdezzek én is, ha már jól szét lett offolva a topic:
(Én vagyok amúgy az adószakértő).
A lányom 2018. augusztus 11-én férjhez megy.
Mennyivel előtte kellene fotóst keresni?
Kreatív lenne szabadban, ezen kívül a szertartás a házasságkötő teremben. (Maga a lagzi nem lenne fotózva, mert lényegében egy ebéd lesz 25 fővel).
Tehát mikor érdemes lefoglalni? (Lányomnak nagyon sarkalatos pont a fényképezés, videó nem kell viszont).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!