Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm nem hív meg az esküvőjére. Jogosan esik rosszul?
Sziasztok.
A legjobb barátnőmnek jövőre lesz az esküvője. Anno mondta, hogy a vőlegénye barátokat nem szeretne hívni, de úgy volt, hogy engem azért meghív majd a barátnőm. Végül úgy döntöttek a napokban, hogy csak családtagokat hívnak. Ezzel nem is lenne semmi baj, hiszen plusz emberek, plusz kiadás, ha! a vacsorát nézzük. De úgy gondolom, hogy magán a szertartáson a 3 legközelebbi barátjuk (köztük én), igazán elférhetnénk, utána pedig hazamennénk, a vacsi pedig családi lenne és olcsóbb.
A lánybúcsúra meghívott.
Tudom, hogy az ő esküvőjük, tiszteletben tartom a döntését, de nagyon rosszul esik. Abszurdnak tartom, hogy a legközelebbi barátnőm férjhez megy, jó esetben ez élete egyik legszebb napja, én meg otthon döglök a kanapén, max majd látom a képeket, mint egy huszadrangú fb ismerős.
Kicsit bűntudatom van, amiért nem tudom 100%-ig elfogadni és megérteni.
Hiába csak kb fél óra a szertartás maga a vacsi stb nélkül, szívesen utaznék csak azért órákat, hogy lássam a barátnőm férjhez menni, de ennek az eldöntését sem bízták rám, hiszen még csak a szertartásra sem vagyok meghívva.
Jogosan bánt a dolog? Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben? Rossz ember vagyok, amiért ennyire zavar?:/
Köszönöm a válaszokat.
Az én legjobb és egyben egyetlen barátnőm is úgy megy férjhez, hogy kizárólag a szüleik lesznek jelen a szertartáson, majd velük rendeznek egy vacsorát. Ismerem és rengeteget beszélgettünk arról, miért így tervezik, közben pedig beavat az esemény összes részletébe.
Nem értem a sértődöttségedet, el kell fogadni a döntésüket. Kicsit ovis szint...
Azt hogy elég rosszul esik, de elfogadom, rögtön leírtam neki, amikor mondta, hogy mi a helyzet.
Köszönöm a válaszokat. Úgy érzem, magához az egész szertartáshoz sincs kedvük, a család is már csak ilyen szükséges nyűg. Szerintem túl akarnak esni rajta és csak házasok szeretnének lenni végre. Ha ők sem fogják fel olyan fontos és nagy dolognak a szertartást, akkor én sem fogom. Majd másnap felhívom és gratulálok.
Én mondjuk hamarabb hívnám meg őt, mint az unokatestvéreimet, de hát ahány ember, annyi világnézet.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a különböző nézetű válaszokat :)
Én voltam hasonló helyzetben, mint a fórumindító.
A barátnőm (legjobb barátnőm) a legrejtettebb gondolataiba is beavatott, a vállamon sírta el a bánatát (vajon feleségül veszi-e a srác), nagyon sokat lelkizett nekem, velem.
Aztán amikor megkérte a kezét a fiú, rá 3 hónapra volt az esküvő, akkor én nem lettem meghívva. Szóban annyi volt, hogy bocs, de csak a családból lesznek.
Engem bántott valahol, hogy a leghuszadrangúbb unokatestvér is többet jelent meghívás szempontjából, mint én.
Nálunk rányomta a bélyegét a kapcsolatra. Aztán elköltöztem (100 km-re), így pedig már el is laposodott a kapcsolat, mert én már nem kerestem annyira.
Semmi baj nincsen ezzel az ő döntésük.
Ne hisztizz ilyen hülyeségen, majd előzőleg, vagy utólag csaptok egy haveri kerti partit.
Ha a legjobb barátnőről van szó, akkor szerintem jogos, hogy nem esik jól neked!
Mi is kis létszámú esküvőt terveztünk, és az eredeti tervben az volt, hogy a barátnőim csak a szertartásra jönnek és csak a szülőkkel, nagyszülőkkel, tesókkal ülünk be egy vacsorára, de aztán megoldottuk úgy, hogy a barátaink is beférjenek, így leszünk 50-en.
Szóval lehet, hogy a piszkos anyagiak, vagy a terem mérete nem teszi lehetővé egy nagyobb társaság fogadását. De mivel jövőre lesz, szerintem még változhat a dolog.
Tudom, kicsit off, de nekem pl. a legjobb barátnőm az, aki közölte, hogy külföldi munka miatt nem tud jönni a HÉTEN tartandó esküvőmre. Itthon van, pedig már egy hete elutazott.... Azóta se keres.... Én átértékeltem a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!