Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szegyen az eskuvom?
Avval kezdted, hogy a szüleid mit akarnak, pedig ez semmit se számít. Nem is értem, mi ez,hogy ezt-azt akarnak.
Nem ők házasodnak.
Az a szégyen, hogy nem teszitek helyre őket.
Szerintem üljetek le a pároddal ketten és találjátok ki, hogy mit szeretnétek.
Ez a ti nagy napotok, nem másé.
Én még csírájában elfojtanám a szülők okoskodását.
Nem bántásból, de elég nevetséges anyukád kérése is. 5 éve élsz a pároddal együtt. Ilyenkor minek lánykikérés már?
Régen megvolt az értelme, amikor házasság után költöztek össze.
De már 5 éve együtt éltek.. Kicsit fura lenne ezután kikérni.
A ti esküvőtök, az legyen amit ti akartok. Nehogymár anyuci mondja meg felnőtt embereknek mi legyen az esküvőjükön. Persze, ha ti fizetitek a saját esküvőtöket. Ha anyuka állja a költségeket akkor sajnos van beleszólása. Ha azért ad bele, hogy döntési joga legyen, nem lenne szabad pénzt elfogadni. Ezért kell saját zsebből fizetni, és akkor nem ugathat bele senki.
Nekünk is felajánlották a szüleim, hogy adnak pénzt, de nem fogadtam el. Pont azért, mert már kezdték is mondani, hogy drágább étterembe menjünk...Ki volt zárva, hogy bárki beleszóljön. Ha nem tetszik, sajnálatos, de nem kötelező a részvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!