Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek szegyen az eskuvom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szegyen az eskuvom?

Figyelt kérdés
A parommal lassan ot eve elunk egyutt es most szeretnenk egy kisebb eskuvot, de nem szeretjuk a nagy felhajtast.A szuleim el vannak valva es mindketto mast akar, apam nem akar nagy eskuvot kikerest stb o azt akarja hogy elmegyunk osszehazasodunk es megvacsizunk, anyam akar lanykikerest az o hazabol , elotte este ott aludjak stb a hagyomany szerint, azt senki nem kerdi hogy mi mit akarunk.Mi sem akarnank ilyen hagyomanyos kikerest meg ilyenek, csak egy polgari meg mondjuk templomit is egy egyszeru menyasszonyi ruhaban de semmi extra. Szerintetek ez igy szegyen??
2017. szept. 3. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
az a szégyen, hogy felnőttként házasság előtt állva nem vagy képes megfogalmazni, hogy mit akarsz, és azt tenni.
2017. szept. 3. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen, azt csináltok, amit akartok. Ezt vagy tiszteletben tartják, vagy otthon maradnak.
2017. szept. 3. 19:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, es aki azt mondana az eskuvoi terveimre, hogy szegyen, azt nem hivnam meg. Pont. Akkor se, ha a sajat anyam az. De szerencsere az en szuleim nem szolnanak bele, milyen eskuvot tervezunk.
2017. szept. 3. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Miért hagyod,hogy beleszóljanak a szüleid? Mi közük hozzá? Az a te és a párod napja.
2017. szept. 3. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Minek esküvő annak, aki nem tudja felvállalni a saját véleményét?
2017. szept. 3. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem szégyen. Nekem személy szerint élmény volt, hogy újra anyukámnàl aludtam az egykori szobámban. Sokáig csacsogtunk a hugommal, amire előtte hosszú ideig nem volt lehetőségünk. A kikérés is jó volt, meg az egész "hagyományos" lagzi alatt jól éreztük magunkat. De ezek mi vagyunk. Ti szervezzetek olyan esküvőt, amilyet ti szeretnétek. Bár szerintem a menyasszony kikérése nem olyan nagy ügy. Kb.10 perces művelet. Ha anyukádnak ez fontos, szerintem igazán megadhatnátok neki.
2017. szept. 3. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Avval kezdted, hogy a szüleid mit akarnak, pedig ez semmit se számít. Nem is értem, mi ez,hogy ezt-azt akarnak.

Nem ők házasodnak.

Az a szégyen, hogy nem teszitek helyre őket.

2017. szept. 3. 23:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem üljetek le a pároddal ketten és találjátok ki, hogy mit szeretnétek.

Ez a ti nagy napotok, nem másé.

Én még csírájában elfojtanám a szülők okoskodását.

Nem bántásból, de elég nevetséges anyukád kérése is. 5 éve élsz a pároddal együtt. Ilyenkor minek lánykikérés már?

Régen megvolt az értelme, amikor házasság után költöztek össze.

De már 5 éve együtt éltek.. Kicsit fura lenne ezután kikérni.

2017. szept. 4. 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:

A ti esküvőtök, az legyen amit ti akartok. Nehogymár anyuci mondja meg felnőtt embereknek mi legyen az esküvőjükön. Persze, ha ti fizetitek a saját esküvőtöket. Ha anyuka állja a költségeket akkor sajnos van beleszólása. Ha azért ad bele, hogy döntési joga legyen, nem lenne szabad pénzt elfogadni. Ezért kell saját zsebből fizetni, és akkor nem ugathat bele senki.

Nekünk is felajánlották a szüleim, hogy adnak pénzt, de nem fogadtam el. Pont azért, mert már kezdték is mondani, hogy drágább étterembe menjünk...Ki volt zárva, hogy bárki beleszóljön. Ha nem tetszik, sajnálatos, de nem kötelező a részvétel.

2017. szept. 5. 10:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ez a lánykikérés már elvesztette az értelmét. 3 éve volt egyik ismerősöm esküvője. Nem kicsit volt nevetséges ez a kikérés, mikor 6 éve együtt voltak, együtt is éltek már 5 éve. Bohóckodás az egész.
2017. szept. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!