Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt akivel előfordult hogy nem volt kibékülve a vőlegénye vezetéknevével? Mit tegyek ha nem tetszik a vezetéknevének a jelentése?
Nem tudom, mi a probléma ezzel, ha az anyja lánykori neve szép/szebb, lehet, hogy őt is zavarta a vezetékneve. A férfiak ilyenek, szeretik, ha a feleségük viseli a nevüket, sok nő is így érzi jónak/helyesnek, ez még nem önzés kérdése. Pont akkor lenne önző, ha ő nem keresne megoldást, de ezek szerint teszi.
Közösen szerintem találtok megoldást.
Érdekes, hogy ennyire fontos neki, hogy viseld a nevét. Ezt nem döntheti el helyetted, és azzal, hogy nevet vált csak emiatt, elég kellemetlen kényszerhelyzetbe hoz téged. Pedig nem ez fogja meghatározni a házasságotokat, sőt, baromi jelentéktelen részlet, hogy kinek mi a neve.
Kérdésedre válaszolva, én nem szeretem a férjem vezetéknevét, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy felvegyem. Azért a gyerekeink megkapják majd (az enyémmel együtt), mert nem olyan gáz név, csak nekem nem tetszik.
Nezd meg a vejedre utok cimu sorozatokat, es garantaltan imadni fogod a volegenyed vezeteknevet. :D
A pasinak s.gbe k.r volt a vezetekneve, es a mennyasszonya megis imadta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!