Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek a lófarok esküvőre?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, én ilyet szeretnék az esküvőmre. Nektek tetszik? Szerintetek elég menyasszonyi?
2017. márc. 4. 13:42
1/14 A kérdező kommentje:
Jó, akkor copf. Így már kevésbé félreérthető?
2017. márc. 4. 14:00
2/14 anonim válasza:
Szerintem kicsit kislányos, mármint az 5 éves kis koszorúslánynak tudnám elképzelni, aki dobálná a rózsaszirmokat. Félreértés ne essék, nagyon szép és elegáns is tud lenni, de egy esküvőre valahogy szerintem nem illik. De ha neked tetszik és jól is áll a ruhával is, akkor ne engedj belőle és csináld meg
3/14 anonim válasza:
Szerintem tökéletes. Nemrég az unokanővéremnek is hasonló volt, már akkor is imádtam. Inkább ez mint a hajlakkozott betonbukósisask konty vagy az egyen hullámos :)
4/14 anonim válasza:
Ha meg tudjátok csinálni ilyen kövérre, akkor jó :)
5/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,de nem is nekem kell tetszenie ugy gondolom
6/14 anonim válasza:
Inkább ez, mint valami két órán keresztül formázott-lakkozott-5 millió csattal rögzített hajköltemény.
31F
7/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, de szerintem csak letisztult, modern stílusú ruhával nézne ki jól. Ami még gond lehet, hogy hogy mutat majd a fotókon különböző szögekből. A rólam készült (nem
esküvői) fotókból kiindulva néha elég hülyén néz ki, ahogy a hátra simított haj mellett befigyel a lófarok egy része az ember nyaka körül...
8/14 anonim válasza:
Szerintem hagyományos ruhához nem való. Viszont, ha lazább, formabontóbb a ruha, akkor lehet jó.
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik, amit a kérdező linkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!