Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetszik nektek a lófarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek a lófarok esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon tetszik, én ilyet szeretnék az esküvőmre. Nektek tetszik? Szerintetek elég menyasszonyi?

2017. márc. 4. 13:42
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jó, akkor copf. Így már kevésbé félreérthető?
2017. márc. 4. 14:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit kislányos, mármint az 5 éves kis koszorúslánynak tudnám elképzelni, aki dobálná a rózsaszirmokat. Félreértés ne essék, nagyon szép és elegáns is tud lenni, de egy esküvőre valahogy szerintem nem illik. De ha neked tetszik és jól is áll a ruhával is, akkor ne engedj belőle és csináld meg
2017. márc. 4. 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem tökéletes. Nemrég az unokanővéremnek is hasonló volt, már akkor is imádtam. Inkább ez mint a hajlakkozott betonbukósisask konty vagy az egyen hullámos :)
2017. márc. 4. 14:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudjátok csinálni ilyen kövérre, akkor jó :)
2017. márc. 4. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik,de nem is nekem kell tetszenie ugy gondolom
2017. márc. 4. 15:33
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Inkább ez, mint valami két órán keresztül formázott-lakkozott-5 millió csattal rögzített hajköltemény.

31F

2017. márc. 4. 15:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, de szerintem csak letisztult, modern stílusú ruhával nézne ki jól. Ami még gond lehet, hogy hogy mutat majd a fotókon különböző szögekből. A rólam készült (nem

esküvői) fotókból kiindulva néha elég hülyén néz ki, ahogy a hátra simított haj mellett befigyel a lófarok egy része az ember nyaka körül...

2017. márc. 4. 18:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyományos ruhához nem való. Viszont, ha lazább, formabontóbb a ruha, akkor lehet jó.
2017. márc. 5. 09:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez így teljesen kislányos, akkor valami komolyabbat csináltass.

Nem kell agyonkontolyni, meg stb., de így ne. Akkor süssétek be, úgy kössétek fel, de hagyjatok oldalt-elöl pár tincset szabadon, sokkal nőiesebb lenne.

[link]

[link]

De az első nekem nagyon tetszik.

2017. márc. 6. 09:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszik, amit a kérdező linkelt.
2017. márc. 6. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!