Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a ruha, csak magamon. Más is volt így?
Sziasztok!
Ma voltam ruhát próbálni, novemberben lesz a lagzi. Tudom, sokak ezt várják nagyon, de én húztam-halasztottam, ameddig csak tudtam.
Felpróbáltam vagy 20-30 ruhát, azt hittem, soha nem lesz meg az igazi. Viszont végül sikerülr találni egyet, amiben nagyon jól éreztem magam és nagyon tetszett is magamon.
Viszont hazajöttem és megnéztem neten a ruhát, totál elbizonytalanodtam. Nagyon nem az én stílusom, eszembe nem jutott volna felpróbálni kép alapján.
Viszont csinált rólam fotót a tesóm, úgy mg még mindig nagyon tetszik. Létezik, hogy ennyire máshogy áll rajtam, mint a modellen? A modellen tök "merev" ruha, rajtam meg olyan bohókás. Pont, amilyet szerettem volna.
Persze. :)
De én tényleg nem ez vagyok, mint ami (nekem?) ebből a képről lejön. Ez egy totál nőies ruhának tűnik így, olyan "szigorú".
De én kb. tornacipőben, hátizsákkal mászkálok, meg 8 színű biciklivel közlekedek. :D
Tényleg nem ilyennek látom magamon a ruhát, mint ezen a hölgyeményen.
Annyi még, hogy a virágok más színűek lesznek nekem, hogy még lágyítson a ruhán.
Ez gyönyörűséges :) Én is hasonlót szeretnék, bár még nem próbáltam ilyen fazont, nem tudom, hogy áll.
De Irigyellek, ha ez a fazon neked jól áll! Sok boldogságot!
Nem is olyan ritka ez, egyik barátnőm is úgy járt, hogy elment egy általa középrondának minősített ruhát felpróbálni (már túl volt jó néhányon), és az lett az igazi :)
Az meg még gyakoribb, hogy kinézel egy ruhát, aztán rettenetesen mutat felvéve...
Inkább örülj, hogy jól állt :) Nekem amúgy nagyon tetszik ez a ruha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!