Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illetlenség a megözvegyülés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség a megözvegyülés után fél évvel nagy esküvőt tartani?

Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 15:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%

Igen, valakivel szemben az. Vagy az elhunytat nem szerette és tiszteli, vagy az új párját vágja át. Semmiképpen nem javasolt.

Amúgy itt az egyik válaszolónak: az egy év nem álszentkedés, hanem pszichológiai szempontból nagyon megalapozott idő. A baj az, hogy a modern világban már nem tartjuk pont ezért, mert "álszentkedés" meg "gyengeség". Temetésre dolgozzon fel mindent a gyászoló... Holott pont az egy év az, amíg az ember egészségesen fel tudja dolgozni és túl tud lépni az illető elvesztésén.

Pont ebből következik az én válaszom is, hogy a félévvel későbbi esküvő szinte biztos, hogy nem normális. Inkább valamilyen menekülés vagy tagadás.

Egy kivétel van: ha csak papíron voltak házasok, már régen nem éltek együtt, és közben halt meg a házastárs. Egy nyilván más.

2017. aug. 23. 04:56
 22/29 anonim ***** válasza:
64%

Jézuska... IGEN, eléggé az!

Normális esetben, ha vki hagyománytisztelő, a haláleset után 1 évvel nem is ismerkedik... nemhogy esküvő fél évre rá. Gyanítom, hogy már valószínűleg a néhai férj/feleség halála előtt is volt ott ezmegaz... mert nem akarom elhinni, hogy ismerkedéstől számított kevesebb, mint 6 hónapra rá értelmes ember esküvőt tart, amikor még alig ismeri a másikat...

2017. aug. 23. 09:52
 23/29 anonim ***** válasza:
68%
Igen, illetlenség. A házasság maga is, de a csinnadratta pláne.
2017. aug. 23. 11:55
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Mért kell ezen megütközni? A "víg özvegyek" és föleg a "fekete özvegyek" (nem pókokra gondolok!) kedvenc időtöltése. Ezen koloritok híján sokaknak (beleértve a bulvársajtót is) nem lenne miről preltykálnia.
2017. aug. 27. 12:58
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Túl sokat foglalkoztok másokkal. Nektek konkrétan árt vele? Származik belőle bármilyen károtok? Nem? Oké. Akkor menjetek tovább. Az elhunyt családja megsértődhet rajta, de Nektek vadidegenként pont annyi okotok és alapotok van ítélkezni mint mondjuk nekem. Nulla.
2017. okt. 15. 15:48
 26/29 A kérdező kommentje:
Azt árulja már el a kedves utolsó, hogy ugyan honnan veszi, hogy "vadidegenekről" szól a kérdés? És ha családon belüli a dolog? Vagy netán a sajátom? Sehol nem írtam, kiről van szó. Akkor miről beszél?
2017. okt. 18. 03:57
 27/29 A kérdező kommentje:
Már miért szólna a kérdésem vadidegenekről?
2017. okt. 18. 04:01
 28/29 A kérdező kommentje:
Azt árulja már el a kedves utolsó, hogy ugyan honnan veszi, hogy "vadidegenekről" szól a kérdés? És ha családon belüli a dolog? Vagy netán a sajátom? Sehol nem írtam, kiről van szó. Akkor miről beszél?
2017. okt. 18. 04:01
 29/29 A kérdező kommentje:
Nem vadidegenekről szól a kérdés... nem értem, mit kell itt kötözködni.
2017. okt. 18. 04:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!