Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti milyen indokkal mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen indokkal mondanátok le egy esküvőt 1 héttel előtte?

Figyelt kérdés

Nem fogok elmenni egy esküvőre, mert kiderült hogy nekem kell fizetni a panziót amit lefoglaltak nekem (21 400 ft).

Anyagilag nekem megterhelő, meg rosszul is esik, , mivel a szokás hogy az ifjú pár intézi mindenkinek a szállást, legalábbis a saját esküvőmön fel sem merült, hogy az ott alvós rokonoknak maguknak kéne állniuk a szállást. Megbántani sem akarok senkit ezért kéne egy furfangos kifogás, egész nap ezen agyaltam de nem találtam ki semmi jót sem. Nyaralásra nem tudok hivatkozni mert az esküvő időpontja kb. egy éve megvan.

2017. aug. 18. 18:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja nem akarsz csórónak tűnni,csak utolsó pillanatban kicseszni velük kamu sztorival.

Nem csóróság megmondani,hogy bocsi,nem erre számítottam,későn szóltatok.

Mond meg nyugodtan. Vagy elmész és fizeted a szállást,de ne számítsanak tőled borítékra,vagy köszönöm a meghívást sajnos nem tudsz így részt venni. Ez inkább nekik ciki nem neked

2017. aug. 18. 19:37
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Ti mindannyian ennyire őszinte emberek vagytok..ja,nyilvàn!

Ha neki ez gàz,akkor hagy talàljon ki màst..

2017. aug. 18. 19:40
 13/25 anonim ***** válasza:
28%

Ne magadból indulj ki!

Még igen is léteznek őszinte emberek, akik nem terelnek meg hazudoznak össze-vissza, ahogyan manapság szokás.

2017. aug. 18. 19:41
 14/25 anonim ***** válasza:
47%
Ha vagyok olyan viszonyban valakivel,hogy meggyvásár az esküvőjére,akkor igen,minimum őszintén megmondom a frankót,azt is nyugodtan megmondhatja a kérdező,hogy nem gondolta volna,hogy ő fizesse a szállást.
2017. aug. 18. 19:46
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

Meghív. Bocs, béna vagyok mobilról :D

A lényeg,hogy a kérdező ne érezze szarul magát azért mert helyette akarják beosztani a pénzét

2017. aug. 18. 19:48
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

Meggyvásáron hangosan felnevettem 😅

Tekerd be a lábad fáslival küld el nekik... Mond azt kificamodott a bokád azt kész. Vagy mond hogy meghalt valakid és pont akkor lesz a temetés... ilyenel nem is szoktak kamuzni pont ezért el fogják hinni...vagy nem.

2017. aug. 18. 20:11
 17/25 anonim ***** válasza:
13: ja! Mert te is annyira őszinte lennél,mondhatsz bàrmit senki nem hiszi el!!
2017. aug. 18. 20:21
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Én, az vagyok, bármilyen helyzetben. Nem tudok sem kétszínűsködni sem jó pofizni. Az arcomról egyébként is minden leolvasható.

Szánalmas utolsó dolognak tartom a hazudozást.

De rólad szó nélkül elhiszem, hogy még abban is kamuzol, hogy mi a neved.

2017. aug. 18. 20:25
 19/25 anonim ***** válasza:

Azért szerintem ez igen húzós ár, ha falusi panzióról van szó, másrészt úgy lett volna korrekt a részükről, ha a szállás lefoglalása előtt tisztázzák veled, hogy szeretnéd-e ilyen feltételekkel.

(Én sem szívesen költenék a nászajándékon felül ennyit egy esküvőre, ha nem közeli családtagról van szó.)

2017. aug. 18. 21:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj és kész! Én sem fizetnék ki ennyit szállásért az biztos! Betegséget ne hazudj,mert bevonzod!

Egyébként felhívhatnád azt a panziót álnéven,,hogy mennyi egy éjszakára ott a szállás! Lehet üzletelnek a tulajjal,ez nagyon sok egy éjszakára!

2017. aug. 18. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!