Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti milyen indokkal mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen indokkal mondanátok le egy esküvőt 1 héttel előtte?

Figyelt kérdés

Nem fogok elmenni egy esküvőre, mert kiderült hogy nekem kell fizetni a panziót amit lefoglaltak nekem (21 400 ft).

Anyagilag nekem megterhelő, meg rosszul is esik, , mivel a szokás hogy az ifjú pár intézi mindenkinek a szállást, legalábbis a saját esküvőmön fel sem merült, hogy az ott alvós rokonoknak maguknak kéne állniuk a szállást. Megbántani sem akarok senkit ezért kéne egy furfangos kifogás, egész nap ezen agyaltam de nem találtam ki semmi jót sem. Nyaralásra nem tudok hivatkozni mert az esküvő időpontja kb. egy éve megvan.

2017. aug. 18. 18:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
6%
"Skót vagyok, nem megyek"
2017. aug. 18. 18:43
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt közölték a meghívás időpontjában? Mert ha nem, akkor annyi hogy "egyszerüen nincs rá pénzem". Vagy elmész viszont nem dobsz a menyasszony táncba.
2017. aug. 18. 18:49
 3/25 A kérdező kommentje:

"Ezt közölték a meghívás időpontjában? "

Nem...

2017. aug. 18. 18:50
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem tudtad előre( én azért rákérdeztem volna) egyszerűen mond meg,hogy sajnos nem tudod kifizetni a szállást.

Mennyit kéne utaznod? Mi legutóbb fél órás autóútra voltunk az esküvő helyszínétől,nem kértünk szállást,volt fuvarunk,hajnalban haza mentünk.

Ez nem opció ?

Közeli rokonod esküvője?

2017. aug. 18. 18:55
 5/25 A kérdező kommentje:
300 km és nem csórónak sem akarok tűnni (tudom hogy az vagyok de azért nem akarom hogy egy csövesnek higgyenek)
2017. aug. 18. 18:57
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Á, miért is lennél őszinte, inkább egy mondva-csinált indokkal, megsérted a párt.

Bár, a pár sem volt semmi, hogy így utólag közlik, hogy de a szállást nem állják.

2017. aug. 18. 19:07
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

amit esetleg adtál volna, azt nem tudnád a szállásra költeni?

amúgy meg általában ezt a pár szokta állni, es egy éjszakára elég húzós ez az ár, ha szóltak volna, kereshettél volna olcsóbbat. szerintem nem ciki megmondani, hogy emiatt nem tudsz elmenni. de ha kifogást akarsz, mondd, hogy közbejött valami pluaz munka és dolgoznod kell.

2017. aug. 18. 19:12
 8/25 A kérdező kommentje:
Ez az egyetlen panzió a faluban, nincs más szálláslehetőség.
2017. aug. 18. 19:16
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
Talán mégiscsak az igazat mondani a legcélravezetőbb: neked ez most "nem fér bele".
2017. aug. 18. 19:30
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd hogy elromlott az autód,és csinàltatnod kell..talàlj ki valami baromsàgot.A lényeg hogy mondj valamit,aztàn hogy elhiszik-e az nem a Te dolgod.
2017. aug. 18. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!