Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy járunk jobban a rövidital csomaggal?
Figyelt kérdés
44 fő felnőtt lesz az esküvőn, amiből nagyjából 25 fő az, aki egyáltalán iszik alkoholt. Ezért úgy számolgattunk, hogy nem fizetjük ki a korlátlan rövidital csomagot.
Mennyi iszik egy átlagos rokon/barát egy esküvőn rövidből? Azt számoltuk, hogy ha mind a 25 fő fejenként 6 rövidet iszik, akkor vagyunk az italcsomag áránál.
Tanácstalan vagyok :)
2017. aug. 17. 12:21
1/7 anonim válasza:
lesznek akik ledobnak 6 rövidet, de átlagban szerintem nem fognak annyit inni..max mást, de nem rövidet
2/7 anonim válasza:
Dupla őrséggel a kapuban, hogy az apám-féle lejmolósok ne tudjanak besunnyogni és potyázni.
3/7 anonim válasza:
Nálunk korlátlan sör-bor-pezsgő (meg üdítő, kávé) volt, a röviditalt fogyasztás szerint számolták, és külön számlázták. így volt kb 30-35e Ft körül a rövidital. (kb. 40 felnőtt volt nálunk is). A röviditalos csomag nem érte volna meg.
4/7 anonim válasza:
Szerintem férfiaknál 8 felessel számolhatsz, nőknél 4 kb.
Átlag 6 bőven elég, de ti ismeritek a násznépet. Az én vidéki rokonaim 15öt is ledöntenek pálinkából és meg talponvannak, engem meg kiüt a 2. rövid.
5/7 anonim válasza:
Hát kérdés hogy megbízható-e a hely, mert ha a végén többet számolnak el, mint amennyi fogyott, akkor mi van.
6/7 anonim válasza:
A 44 főből 19 teljesen antialkohoista? Csak azért, mert akik alapvetően nem szoktak inni, azoknak a nagy része is valószínűleg megiszik egy esküvőn 2-3 italt. Amit te számoltál az a 44 főre vetítve csak átlag 3,5 ital.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen antialkoholista. Ezeknek nagy része vegetáriánus, egészségmániás, a kisebb hányada pedig akik úgy döntöttek, hogy vezetnek hazafelé. Szóval tuti, hogy akiket nem számoltunk bele, azok nem is fognak inni
2017. aug. 17. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!