Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 M alatt ki lehet hozni egy lagzit 50 főre? Vendéglőben. Pest megye vagy vidék
Lagzit nehezebben.
Ha meg pesti vagy és vidéken tartanád,ott a szállás és utazás. Nem lenne olcsóbb
Nekünk csak egy ebéd lesz a szűk családnak,szerintem majd pár hónappal előtte lefoglalok egy félreeső asztalt,vagy egy kisebb vendéglátó helyet 1-2 órára és svédasztalos büféebedet kérnék. Ennyi fér nekem bele ami nem fusztrál.
Ha táncos dinom-dánom a terv az szerintem sehol se lesz olcsó és jó is egyben.
Utolsó kommentelök! Ez a verzio is játszik nálunk is! Kérdésem: ti igy is felvesztek menyasszonyi ruhát? (Bocsi ha hulye kerdes, hallottam már különböző opciókat erre)
Zene akkor nem is lesz?
Mi barátokat is szeretnénk hivni.
Amugysem kapnánk sokat. :) meg mi nem ezt nézzük, nem kalkulálunk azzal, hogy visszajön, szerintem nagy bátorság arra apellálni.
Rászánunk egy fix.összeget és ha visszajön csak örülünk
Én veszek ruhát. Nekem a fontossági sorrendem a ruha, fotós, kedvenc éttermek közül meg a legjobb ajánlat.
Persze a vőlegényem után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!