Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 M alatt ki lehet hozni egy lagzit 50 főre? Vendéglőben. Pest megye vagy vidék
Igen.
Haa mindenki visz magával teát meg szendvicset és telóról nyomatjátok a zenét
Kedves utolsó!
Megkérdezhetem, hogy hol tartottátok? :)
Persze, csak nem a hagyományos lagzis menüvel és szolgáltatásokkal. Ha lemondasz az olyan esküvői szolgáltatásokról, mint fotós, videós, zenész, vőfély, sminkes, körmös, stb. és jelentősen korlátozod a fogyasztást, akkor igen.
Én voltam olyan esküvőn, hogy ahol minden fogást kiporcióztak mindenkinek, pl. a főfogásnál kihozták az egy szelet husikát körettel, a desszertnél az egy db palacsintát, aztán kuss mindekinek, repeta nincs. Jó volt egyébként, bár hazafelé megálltunk egy mekinél.
kedves Utolsó!
:DDD köszi a választ, ilyenen mi is voltunk, elég gáz volt, sosem tenném meg, akkor inkább nem tartok.
De azért ne kedvetlenítsetek el, hát vagy a proli megoldást választom v nem tartok? Tuti kell, hogy legyen valami alternatíva. Pl. nem hajnalig tartó party, hanem csak egy szolid vacsi?
kedves Utolsó!
El tudod küldeni nekem - akár privát üzenetben- a helyszínt,ahol megoldható ennyi összegből? Hálás lennék érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!