Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes nagy esküvőt tartani ha a mennyasszony nem szeret táncolni?
Hat en akkor a nagy eskuvo arabol szepen elhuznek az ujdonsult ferjemmel 10 napra Sheychelle-re, ott tartanank meg egy eskuvot a feher homokos tengerparton mezitlab :), es oceanon levo bungaloban lennenk 10 napot.
Es akkor az csak rolunk szolna, es nem arrol, hogy 100 akarhany ember jol erezte magat csak az ara nem.
Ha mar kiadok annyi lovet legalabb rolunk szoljon es egy eletre szolo elmeny legyen! szerintem persze
Lehet nagy esküvő sok meghívottal, de nagy lagzit ezek szerint nem érdemes. Tartsatok egy vacsorát vagy állófogadást utána.
Olyan esküvő legyen, ami a párnak megfelel, a többi ember le van... ha a menyasszonynak kínszenvedés lenne mondjuk végigtáncolni a násznéppel, akkor ne csináljátok, ne már olyan emlék maradjon meg, hogy "órákon keresztül olyan dolgot csináltam, amit nem szeretek, de rossz esküvőm volt"
nem.
ha sokan vannak, alap a buli, tánc, el is várnák a vendégek is.
én is inkább utazásra költeném a pénzt.
Szerintem érdemes,engem is kilel a hideg már csak a menyasszonytánc gondolatától is.
Vannak más lehetőségek is a "pénz beszedésére", érdemes megkérdezni talán ( vagy körbenézni egy honlapon) egy esküvőszervezőt, biztosan találkozott már ilyesmivel.
Szia!
Nekünk most volt két hete egy kicsi esküvönk, nem csináltunk menyasszonytáncot, hanem otthon gitároztunk, énekeltünk, mindenki fergetegesen érezte magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!