Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszinytancnal a pár tudni fogja hogy ki mennyi penzt adott?
Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 11:48
11/13 anonim válasza:
Nemrég voltam egy esküvőn, ott külön adtuk oda borítékban azt, amit rászántunk az ifjú párra. Én kifelejtettem a köszöntőt, szerintem nem izgatott senkit. Biztos volt más is így.
12/13 Nereida3 válasza:
Ha borítékban van, sem kell ráírni semmit, amúgy meg egy letakart edény van kitéve. Én nem emlékszem, ki mennyit adott. Volt, aki adott nászajándékba is, meg utána a táncnál is. De ott a tánc hevében az sem tűnt volna fel, ha valaki nem jön oda táncolni. :) Ne aggódj. Ha lappal, névvel adod, kb. 10 ezret illik, de ha bedobós, akkor meg mindegy, mi totál nem ezt néztük.
13/13 anonim válasza:
A mi esküvőnkön mindenki ráírta a nevét a borìtékra, pedig emlékeim szerint "csak" 10.000-t adott mindenki. Engem nem zavart, eszembe se jutott azòta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!