Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszinytancnal a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszinytancnal a pár tudni fogja hogy ki mennyi penzt adott?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Jó esetben nem. Egy letakart edénybe szokás bedobni a jelöletlen borítékot. Persze ahány ház, annyi szokás.
2017. aug. 9. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk csak pusziért ment a menyasszonytánc, nekünk ez túl gáz lett volna... nem szeretjük ezt a szokást.
2017. aug. 9. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudjuk. Mit számít? Én sose adnék.
2017. aug. 9. 11:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy tudjak hogy nem fogok tudni annyit adni amennyit kellene.
2017. aug. 9. 11:55
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj! Amikor mi voltunk esküvőn, akkor mi sem voltunk anyagliag a helyzet magaslatán. Adtunk valamennyi pénzt, de nem sokat. Egy edénybe kellett beledobálni, boríték sem volt. Ha családtag akkor nem nézi hogy mennyit adsz, örül annak, hogy ott vagy. A barátok szintén. Ismerősöknél meg pont nem érdekel hogy mennyit adok, rájuk eleve nem költenék annyit.

Mennyit tudnal amúgy adni?

2017. aug. 9. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán, de ez a szokásoktól is függ. Pl. mi anno borítékban+ képeslappal kaptunk pénzt sokaktól. Ott nyilván tudtuk, de nem mindenki csinálja így. Adj , amennyit tudsz és légy nyugodt...
2017. aug. 9. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Basszus most elbizonytalanodtam, most megyek esküvőre és vettem egy szép képes lapot, borítékkal, hogy abban adom, mégse csak pénz legyen, mert azt gondoltam az olyan proli dolog. :D Fogalmam sincs az esküvős dolgokról, sose voltam szinte, és egy nagyon jó barátom esküvője, azért választottam egy szép lapot. Ezt nem így illik?
2017. aug. 9. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Nálunk egy letakart fazékba szokták dobni a pénzt, így nem igazán látni, hogy mennyit dobott, utána meg pláne nem lehet tudni.

"Fogalmam sincs az esküvős dolgokról, sose voltam szinte, és egy nagyon jó barátom esküvője, azért választottam egy szép lapot. Ezt nem így illik?"

Ezzel sincs gond, van, aki úgy dobja.

2017. aug. 9. 15:03
 9/13 anonim válasza:
Nálunk a szokás az, hogy egy valaki tartja a kosarat, amibe mi tesszük bele a pénzt, nem borítékban, hanem csak úgy rendesen. De úgyse jegyzik meg, ki adta, mert elvegyül a sok között. Én kb.10- 20 ezret szoktam adni, attól függ, kiről van szó.
2017. aug. 10. 08:29
 10/13 anonim ***** válasza:

# 7

a szép borítékot odaadod nekik, mint nászajándékot, teszel bele amennyit gondolsz, ez nálunk így szokás. a menyasszonytáncnál pedig még azon felül adsz nekik pénzt "titokban". ez lehet 1.000 ft, de akár 10.000 is. adhatsz 5.000-et úgy is, hogy ezresenként, minél többször táncoljon a menyasszony, dolgozzon meg a pénzért :)

2017. aug. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!