Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ültetőkártya nélkül is meg lehet jelölni vhogy, hogy melyik csalad hol ul?
Miért tiltakozik?
Ha a plusz pénzt sajnálja, akkor megcsinálhatod te magad, papírból kivágott formákra kézzel felírva a nevek... láttam ilyet, sokkal hangulatosabb volt, mint bármely nyomtatott.
Egyébként olyan formán lehet még, hogy a hely "alaprajzára" kell felírni, hogy melyik asztalnál ki ül, és azt kiragasztani a lagzi helyszínén. Bár én ezt is csak olyan formában láttam, hogy ültetőkártya mellé (200 fős esküvőn, hogy ne az összes asztalt járja vég mindenki), de el tudom képzelni, hogy kisebb esküvőn magában is működhet.
Mi olyanon voltunk, hogy az ajtóra volt kitéve egy ABC-be rendezett névsor és mindenki neve mellett a szám, ahányas asztalnál ül. Azon belül szabadon lehetett helyezkedni.
Az asztalokon pedig egy szám volt csak a kártyán, hogy tudjuk melyik hányas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!