Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/17 anonim válasza:
Elég ó divatú. Szerintem sem illik egy esküvőre. Kínai üzletben biztos találsz valami 2-3 ezer forintos cipőt amit később is tudsz hordani...
13/17 anonim válasza:
Eskuszom veszek neki ha nincs masikra penze!Milyen lehet a kosztum??
14/17 anonim válasza:
akkor már vegyél valami topánkát vagy valami kicsit elegánsabb papucsot
15/17 anonim válasza:
szerintem nézz szét valami piacon. én nem hordok magasarkút, úgyhogy ez esküvőkor nem akartam rá sokat költeni, a piacon vettem 1800 ft-ért egy nagyon szép fehér cipőt. A család nem akarta elhinni az árát, a barátok meg csak sopánkodtak, hogy jó drága lehetett...
16/17 anonim válasza:
Semmiképp, nagyon bumfordi. Mindenképp vegyél egy másikat, vagy ha nagyon nincs, akkor kérj kölcsön valakitől (úgyis kell kölcsönadott dolog a menyasszonynak :) ). Ezt még földet söprő ruha alá sem szabad, nemhogy kosztümhöz.
Hányas lábad van? Nekem van egy fehér esküvői cipőm, 37-es.
17/17 anonim válasza:
Nézz szét kínai üzletekben.Nálunk a sok közül mindig van félárú kiárúsítás valamelyikben.Én most vettem pont így 1400ft-ért egy szép fehér cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!