Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi fotósok képeiről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 20. 17:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
az első szép képeket készített
2017. júl. 20. 17:16
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Semmi... de tényleg. Nem csak szimplán rühellek fotózkodni, hanem konkrétan rosszul vagyok/a hányinger kerüleg a - nemsokára esedékes - esküvői-jegyes-nemtommivanmég-fotózásoktól=beállított műképektől.

Megcsinálom majd a párom kedvéért, de hogy a világ összes színészi képességét latba fogom vetni - hogy majd előadjam a beállított-mű-hősszerelmes párocskát anélkül, hogy kilegyek, amiért ezt filmezik -, az fix.

2017. júl. 20. 17:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. ilyen sorrendben tetszik, ahogy írtad is. Az elsőnek nagyon szépek a képei, bár némely fotón idegesítő, hogy az emberek feje lelóg félig, de a színek és a képminőség ott a legjobb. Az utolsó egyáltalán nem tetszik, mintha homályosak lennéek a képek.
2017. júl. 20. 17:35
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem a 2. tetszik a legjobban és az ára is korrekt :)
2017. júl. 20. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán tetszenek. Műnek érzem, mint ahogy általában a hasonló esküvői fotókat. Még az első elmegy, mert ott van benne természetesség, de ennyi pénzt ezekért sem adnék ki.
2017. júl. 20. 20:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Az első nem tetszik, az valóban mű. Bár a képek minőségileg szuperek, de látszik rajta, hogy nem találja a közös hangot a fotók alanyaival, tényleg nagyon érződik a beállított kép feeling.

A második ilyen szempontból szuper, ott a fent említett összhang fotós és a pár között megvan, emiatt jók és természetesek a képek.

A harmadik kicsit másabb, talán az egyéni látásmód miatt, játékosan használja a nem megszokott szögeket, élesítést, színjátékot, ez nem mindenkinek jön be. Nekem pl. nagyon tetszik.

2017. júl. 21. 08:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyik sem tetszik igazán. Számomra nem túl élénk színekkel dolgoznak. A mai divatnak megfelelően fotóznak de vajon 30 év múlva is tetszeni fog?

Ha nagyon kéne választani akkor az utolsó, de a színekkel ott sem vagyok kibékülve. Persze ízlések és pofonok.

2017. júl. 21. 11:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem az első mesterkéltnek tűnt, a második nem töltött be. A harmadik tetszett.
2017. júl. 21. 22:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Az első nagyon eredetinek és modernnek akar tűnni, de minden fotóján érezni ezt a kínlódást, hogy na most elkapom a pillanatot, de mindig vagy A pillanat előttit, vagy az azutánit fotózza, az meg már ultragáz.

A második kedves, kellemes képeket készít, amatőr/autodidakta fotós létére nem rossz a munkája.

A harmadik gagyi. Főleg az, hogy kiemelte a honlapon azt a közönséges menyasszonyt. Nyilván ezzel akar bevállalósnak meg trendinek tűnni, de engem meg nevezzenek régimódinak, egy menyasszonynak nem kell miniszoknyában lennie az esküvőn - meg fűzőben.

2017. júl. 22. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 Annak ellenére, hogy ilyen szempontból én is "régimódi" vagyok - most ha valaki modern, különc ruhát akar magának, akkor az már ne is akarjon fotóst az esküvőre? :D A ruhát nyilván nem a fotós választotta, de attól miért ne szerepelhetne portfólióban, hogy akár esetleg neki magának se tetszik a ruha?
2017. júl. 23. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!