Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi fotósok képeiről?
Semmi... de tényleg. Nem csak szimplán rühellek fotózkodni, hanem konkrétan rosszul vagyok/a hányinger kerüleg a - nemsokára esedékes - esküvői-jegyes-nemtommivanmég-fotózásoktól=beállított műképektől.
Megcsinálom majd a párom kedvéért, de hogy a világ összes színészi képességét latba fogom vetni - hogy majd előadjam a beállított-mű-hősszerelmes párocskát anélkül, hogy kilegyek, amiért ezt filmezik -, az fix.
Az első nem tetszik, az valóban mű. Bár a képek minőségileg szuperek, de látszik rajta, hogy nem találja a közös hangot a fotók alanyaival, tényleg nagyon érződik a beállított kép feeling.
A második ilyen szempontból szuper, ott a fent említett összhang fotós és a pár között megvan, emiatt jók és természetesek a képek.
A harmadik kicsit másabb, talán az egyéni látásmód miatt, játékosan használja a nem megszokott szögeket, élesítést, színjátékot, ez nem mindenkinek jön be. Nekem pl. nagyon tetszik.
Nekem egyik sem tetszik igazán. Számomra nem túl élénk színekkel dolgoznak. A mai divatnak megfelelően fotóznak de vajon 30 év múlva is tetszeni fog?
Ha nagyon kéne választani akkor az utolsó, de a színekkel ott sem vagyok kibékülve. Persze ízlések és pofonok.
Az első nagyon eredetinek és modernnek akar tűnni, de minden fotóján érezni ezt a kínlódást, hogy na most elkapom a pillanatot, de mindig vagy A pillanat előttit, vagy az azutánit fotózza, az meg már ultragáz.
A második kedves, kellemes képeket készít, amatőr/autodidakta fotós létére nem rossz a munkája.
A harmadik gagyi. Főleg az, hogy kiemelte a honlapon azt a közönséges menyasszonyt. Nyilván ezzel akar bevállalósnak meg trendinek tűnni, de engem meg nevezzenek régimódinak, egy menyasszonynak nem kell miniszoknyában lennie az esküvőn - meg fűzőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!