Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az olcsó, könnyűvérű nőket
hamarabb elveszik?
Figyelt kérdés
Párom nem akar házasodni. Nem akarom fényezni magam, de egy szépnek, csinosnak mondott nő vagyok, nem voltam soha pasizós (életemben a párom a harmadik), sokat tanultam, normális munkahelyem van, és van megtakarított pénzem is. Korom 29. A volt felesége egy agyontetovált, kávé-cigarettafüggő, idegbeteg, pénzéhes nő, aki arról híres hogy mennyi pasija volt. Páromat is megcsalta. Ezt a nőt kapcsolatuk második évében elvette, mi meg itt szenvedünk egy helyben 4 éve. Velem van a baj, vagy nekem is ilyennek kéne lennem? A házasságot többször átbeszéltük, nem mondja ki nyíltan hogy nem akarja, de burkolva adja elő magát. Szokásos átlátszó dumák: az csak egy papír, meg hogy majd egyszer.
Ezzel a kérdéssel az a baj, hogy egy kiragadott esetből egy általános érvényű következtetést akarsz levonni, és ez helytelen. Ebben a konkrét helyzetben így volt, de hidd el, amúgy nem veszik el őket hamarabb, sőt, inkább egyáltalán nem.
2017. júl. 9. 17:44
3/11 anonim válasza:
Szerintem inkább csak arról van szó, hogy először rosszul választott és emiatt kiábrándult a házasság intézményéből.
2017. júl. 9. 17:45
4/11 anonim válasza:
"A volt felesége egy agyontetovált, kávé-cigarettafüggő, idegbeteg, pénzéhes nő, aki arról híres hogy mennyi pasija volt. Páromat is megcsalta. "
lehet, hogy te csak ennyit látsz belőle, de a pérod nyilván többet látott, és észrevett olyan pozitív tulajdonságokat is, amit te nem, vagy benend meg sincs. A csibnosság és hűság nem minden.
2017. júl. 9. 18:20
5/11 anonim válasza:
Jól mondja, ez csak egy papír. És tényleg az, semmit sem ér.
Azért vette el, mert különben lelépett volna a csaj. Bár így is lelépett, ezért még kevésbé nyitott erre az ósdi semmit nem érő papírozásra.
Éreztesd vele, hogy be kell teljesítened a gyerekkorod óta beléd nevelt "nagy" életcélt, hogy hercegnőnek öltözve középpontban lehess egy napra a rokonság és a barátok előtt, pár milkát szétosztva különböző embereknek, és jó fotókat tölthess a facebookra. Így szokás ez :)
Persze hogy nem mondja ki hogy nem akarja, mert ettől bekattannak a nők.
2017. júl. 9. 18:21
6/11 anonim válasza:
Ez kizarolag toled fugg
Vannak olyan nok akiket minden pasi felesegnek akar es nehezen kaphatoak.
Es vannak buta nok akik osszekoltoznek gyereket szulnek hazassag nelkul na oket soha nem veszik el.
Masik elvalt pasit hazassagba rangatni nem egyszeru dolog
2017. júl. 9. 18:22
7/11 anonim válasza:
Lehetnél kevésbé féltékeny, buta és rosszmájú, szerintem sokat dobna rajtad. Bár szerintem akinek kipurcant az első házassága, nem fog sietni az anyakönyvvezető elé. Legalábbis ez a jellemzőbb. Nem kell ennél többet belelátni meg a volt feleségre köpködni. Nincs értelme.
2017. júl. 9. 21:19
8/11 anonim válasza:
Mert ismerik a mondást miszerint a Ku*r*vából lesz a jó feleség!!
2017. júl. 9. 21:48
9/11 anonim válasza:
Ez egy általánosítás egy elkeseredett szituációból. Kedves kérdező! Te picit el vagy keseredve, mert úgy érzed, a kapcsolatotok megrekedt egy szinten, és nincs továbblépés.Valószínűleg igazad is van. Döntsd el, hogy ez neked jó-e így, elegendő-e, vagy inkább többet szeretnél egy párkapcsolattól. A te döntésed, cselekedj ennek megfelelően. A mostani párod nem fog elvenni feleségül a leírás alapján. A férjemnek ez a másodim házassága, 3 év után kérte meg a kezem, miután mondtam, hogy a házassag nekem igenis sokat jelent. Vele maradtam volna házassag nélkül is, de számonra a párkapcsolatunkból mindig hiányzott volna valami. Olyan "valahol, valami eltörött, valahol, valami nincsen rendjén" érzésen lett volna. Nekem számít a papír, számított, hogy "igent" mondhattam a páromra és ő "igent" mondott rám tanúk előtt. Számítanak a szavak, amit fogadalomtételkor egymásnak tettünk. Nekem a házassagkötésünk tette érzelmileg teljessé a kapcsolatunkat. Itt te döntesz.
2017. júl. 10. 10:02
10/11 Sunshinedoll válasza:
Fejezd már be ez a más nők gyalázása műsort lol.
Ha a párod nem akar elvenni, az csakis a párod hibája (meg esetleg a tiéd), nem a többi házas nőé meg exfeleségé.
Kérd számon rajta, a többi családos nőről meg akadj le.
Ha meg ennyire akarsz házasodni, a pasid meg nyilván nem, akkor minek ülsz még mindig mellette? Elég egyértelmű, hogy a közeljövőben úgysem fog elvenni. Keress olyat, akivel megegyeznek a terveitek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!