Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiúk! Minden nő könnyűvérű és...

Fiúk! Minden nő könnyűvérű és olcsó, aki levetkőzik a Playboy-ban szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki a playboyban az feltétlen.Habár lehet kicsit konzervatív vagyok de szerintem nem kéne minden adottságukat közkincsé tenni.

17/f

2010. ápr. 6. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam azokat, akik pénzért vetkőznek csak egy vékony hajszál választja el azoktól, akik pénzért árulják magukat az út szélén...

(Ha bármelyiket ingyen csinálják akkor még nagyobb k...-k. Ld. manapság a "celebek" bármit megtesznek, csak foglalkozzanak velük).

2010. ápr. 6. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
nem. csak pénzéhesek
2010. ápr. 7. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem,de szomorú,hogy nem egyről kiderült tanult,van aki diplomás és így akart a médiába kerülni,nem az eszét,a testét használta fel.De a szüleikkel is gond van,sokszor ők biztatják,hogy csináld,le se probálják beszélni.Nekem az is perverz amikor a róluk készült képeket apuval,nagyszülőkkel együtt nézik meg és elemzik ki,azért kicsit gáz.De sok kikapos van köztük,azért van kivétel.De a meztlenkedéssel nem értek egyet,szépek megnézem őket,de nem kellene.Nem tetszene hogy a nőm bárki láthassa
2010. ápr. 9. 14:08
 5/5 anonim válasza:
nem tudom............van aki igen vana ki nem van aki tenyelg azer tcsinlaja mert penzehes van aki szorakozasbol van kinek tenyleg szuksege van penzre de szerintem ez csak kifogas
2010. ápr. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!