Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre keresek fotós-videós párost, tudtok ajánlani?
Minőségi munkát végző fotóst és videóst keresünk esküvőnkre. Fontos, hogy szeretnénk néhány perces összefoglaló videót az eseményről.
Nem olcsón szeretnénk minőségi munkát természetesen, hiszen a minőségi munkához minőségi eszközök is kellenek. De nem szeretnénk és nem is tudunk csillagászati áron népszerű szolgáltatókat szerződtetni a nagy napra.
Sziasztok S Imre vagyok 1989-1990-ben kezdtem videózással foglalkozni akkor még kezdetleges és nehézkesebben indult a kialakítás és megalkotás és a minőség is.( analóg szinten ) Ma már digitális és virtuális intelligens megoldásra fejlődött. Az én meglátásom hogy ilyen volumenű maradandó eseményeknél igenis szükség van mint vőfélyre,zenekarra,fotósra és videósra és természetesen a fiatal párra valamint a vidám jókedvű társaságra hogy egy jó hangulatú emlékezetes felvételt készítsen a videós, mert ott lehet visszatekinteni az emlékezetes eseményekre.
Én rugalmasan emlékezetesen rögzítem az eseményeket a kezdetétől a befejezésig. Én azt hangsúlyoznám hogy amit nem rögzít a kamera azt nem fogod látni sem. Tehát több minden szoktam rögzeni és megbeszélve így készül el a film. A mai kidolgozás lehet DVD - BLU RAY - HD -
USB VINCSESZTER. EZ függhet az eseménytől is és a film mennyiségtől is. Az esküvő - lakodalom a hosszabb terjedelmű lehet 6 - 9 - 12 órás is de voltam már 3 napos lakodalomba is. Ilyen mennyiségek már vincseszterre készül. MINDENT MEG KELL ALAPOSAN BESZÉLNI ÉL KELL MONDANI A KEDVES ÜGYFÉLNEK és így alakul ki a végeredmény és így lesz mindenki elégedett.
Amennyiben hallasz és szükség lenne videósra, kérlek értesíts. KÖSZÖNETTEL S.IMRE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!