Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre keresek fotós-videós párost, tudtok ajánlani?
Minőségi munkát végző fotóst és videóst keresünk esküvőnkre. Fontos, hogy szeretnénk néhány perces összefoglaló videót az eseményről.
Nem olcsón szeretnénk minőségi munkát természetesen, hiszen a minőségi munkához minőségi eszközök is kellenek. De nem szeretnénk és nem is tudunk csillagászati áron népszerű szolgáltatókat szerződtetni a nagy napra.
Sokat segítene, ha pl egy dátumot írnál, mivel ez jelentősen leszűkíti a lehetséges szolgáltatókat :)
Fotós + videós "egyben" az inkább felejtős, az mekkmester kategória. Az, hogy team-ként jön x fotós + x videós az járható, de ilyenkor ugyanúgy 2 csapat díját kell fizetned, legfeljebb egybe csomagolták.
Olyan pár perces "highlight" videót amit szeretnél hiába csak pár perc, jó minőségben csak 2 operatőrrel és 2 vagy több kamerával lehet, innentől az a fajta film (cinematográfiának is hívják) 200 és felette érhető el szép minőségben.
Fotó az szintén hasonló, de ott a +1 fő az csak színesíti az anyagot, több elkapott pillanat lesz megörökítve 2 fotóssal.
Ha érdekel és még szabad vagyok akkor szívesen segítek fotó kapcsán illetve nekem is van "kedvenc" filmes csapat akivel örömmel dolgozok együtt, privátban meg tudsz keresni.
Ha még aktuális, én is tudok neked ajánlani videós csapatot akik nagyon szép, minőségi munkát csinálnak.
Van állandó fotósuk is akivel közösen dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!