Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fotós, amelyik vállal CSAK kreatív fotózást esküvőre?
Pillanatvadász
Rugalmas, és jó képeket készít, nem túl drágán (persze pénztárcafüggő, hogy kinek mi az)
Csomagok vannak, de jó fotós azt készít amit kérsz.
Mi Istvánnal fotóztattunk, mi nagyon meg voltunk vele elégedve:
Az ajánlott csomagokban a teljest írják (mert legtöbben ezt keresik), de vállalnak csak kreatívat, a többi meg megbeszélés kérdése. Pécsiek, de máshol is vállalnak fotózást.
persze..
páros portré fotózásnak hívják...:)
szerintem minden fotós vállal ilyet is, de ugye a csomagokra szokott igény lenni..
Veres János :-) megbeszélés kérdése nála, nagyon jó fej, fiatalos fotós.
Igazából szerintem 4 óránál kevesebbet nem szeretnek vállalni a bevétel miatt. Pl ha szombat du 4-kor szeretnél kreatív fotózást, ami kb 2 óra, ő este 6-kor már nem tud elmenni pl egy egésznapos lagzit fotózni.
De árajánlatot kell kérni és kiderül :-)
Szerintem bármelyik fotós megcsinálja neked feltéve, hogy nem hétvége, de ahogy írtad, hétköznapra tervezed, így nem lesz gond. Ha nem mostanában szeretnéd, hanem augusztus után, akkor nézz rá erre is: digilab.hu
A fő gond, hogy a keresett (és ebből következik, hogy vagy nagyon olcsó vagy elég jó) fotósok nem adják el a szombatjukat egy 2 órás munkáért, ha 110%, hogy ugyanarra a napra jön egész napos esküvő.
Köszönöm! :)
Még odébb van, egyelőre főleg a költségvetés megtervezése miatt gyűjtök információt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!