Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fekete cipő közönséges lagzira?
2017. júl. 4. 17:40
1/15 anonim válasza:
Erősen függ az öltözék többi részétől.
Fenékig érő mini szoknyával és neccharisnyával az. Egy elegáns szoknyával vagy nadrággal nem.
2/15 A kérdező kommentje:
Térd fölé érő szoknyával venném fel.
2017. júl. 4. 18:00
3/15 anonim válasza:
Az ilyen cipok ugy altalanossagban az elethez kozonsegesek, nemhogy lagzira. Talan a sarkon allo holgyeken tudnek ilyesmit elkepzelni.
4/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem közönséges, az nem itt kezdődik, persze akik nő létükre Vansben meg egyéb tróger cipőkben járnak, azoknak minden közönséges, ami már nőiesnek nevezhető :D Ez egy szép cipő.
6/15 anonim válasza:
Ez egy ízléstelen cipő, a szolisárgabőrű, póthajas, műkörmös, tetovált szemöldökű prosztó tyúkok hordanak ilyet. Magassarkúból is vannak szép, finom, nőies darabok, inkább azokat javaslom, a p.csaszoknyával meg óvatosan.
7/15 Theressita válasza:
Szerintem szép. Màs kérdés, hogy egy lagzira elég kényelmetlen lehet. De ha neked ez nem gond, szerintem nyugodtan felveheted.
8/15 anonim válasza:
Én is inkább tornacsuka párti vagyok,de önmagában ez nem egy igénytelen cipő.Az más kérdés,hogy én ilyet fel nem vennék soha.
Ha valami normális fazonú,térd fölé érő ruhával hordod,akkor semmi gáz.
9/15 anonim válasza:
Határeset. Viszont nem praktikus ebben részegen bulizni.
10/15 anonim válasza:
Szerintem esküvőre elegánsan illik menni. Ez a cipő nem elegáns, ráadásul még jó ronda is. Vannak elegáns magassarkúak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!