Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesóm nem hívott meg az esküvőjére? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Ország másik részén laknak, állítólag szűk család lesz jelen..ő volt az én esküvői tanúm, a gyerekem keresztapja..de mégse hívott el, nem vagyunk olyan hú de közeli viszonyban de én mindig úgy gondoltam a család az család és ez most egy kicsit rosszul esik azt hiszem mostmár soha nem akarom látni többet, ilyen húzás után ti mit tennétek?2017. júl. 2. 22:36
11/13 anonim válasza:
Azert az éremnek két oldala van. Te is tehettél rosszfát a tűzre,amit most itt nem mondassz el és csak áldozatként tünteted fel magad,ők meg a gonoszak...Az egy dolog,hogy szűk család hivatalos,de ha sogornod utálod és ő sem csip téged miért is lenne neked ott a helyed,csak mert ugy illik?Irtad,hogy tesodbol papucsot csinált.Lehet azért gondolod igy mert már nem foglalkozik annyit családdal ill.veled.Nekem is ilyen sogornőm van aki mindenhol ott szeretne lenni hogy fontoskodjon.Hátunkmögött meg kibeszél és ha szólunk neki akkor meg ő nem is á dehogy,soha nem tenne rosszat. Azért kíváncsi lennék tesódék véleményére is.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak annyit mondok hogy ezt sogornom mondta: elege van ebből a kur.v@ családból. .ezt kb a semmire..mert nem volt oka Rá, anyámmal is elég szabadszajuan beszél, amúgy is minden második szavuk a b@z.meg , volt hogy 3x kértem meg a kicsi előtt ne beszéljenek már csúnyán azt mondta a f@s.z kivan hogy nem beszélhet úgy ahogy akar..más az egész hozzáállás mert neki szar családja van nem kell mindenkihez úgy hozzá állni, elcseszi ezt a családot is de nem ő a hibás mert tesomnak kéne sarkára állnia, de ő sose volt egy erős jellem..
2017. júl. 4. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!