Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik most Budapesten nászajándékba adni?
Figyelt kérdés
Barátnőm esküvője lesz, nem valami puccos étteremben lesz a lagzi, hanem szabadtéri helyszin.2017. jún. 28. 15:29
11/12 anonim válasza:
#9: A nászajándék arról szól, hogy a vendégek segítik a párt a közös életükben való elindulásban. Mára a legtöbb pár együtt él mire házasodnak (nagyon helyesen) ezért nincs már szükségük hat étkészletre, négy kenyérpirítóra, inkább félreteszik a befolyt pénzt, autóra, nagyobb lakásra, akármire.
12/12 anonim válasza:
Én magamból indultam ki. Pl egy rokon természetes, hogy nénzt ad, de ugyanezt egy baráttól nem várja el az ember. Legalábbis én nem várnám el. Nem lenne pofám azt mondani egy barátnőmnek, hogy pénzt kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!