Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni nászajándékba?
Annyit adj, amennyit a pénztárcátok elbír.
Aki azért hív vendégeket, hogy kifizesse a vacsoráját, az ne híjon vendégeket.
Csak ma lett szokás ez az annyit adj, amennyit megesztek. A nászajándék nem erről szól.
annyit, hogy ha tükör elé állsz, elégedett légy. ..no és a megajándékozott is emlékezzen a rokonékra...ez igen, rendes emberek.
számszakilag nehéz megmondani....így távolról minimacalcula ötvenes alsóhangon...
Tajvanon piros boritékot adunk (persze tele pénzzel), annyit amennyit gondolunk, de a kaja miatt kell főleg fizetni. Szóval van abban valami, hogy amennyit fogyasztotok.
Japánban viszont ráirják az esküvői meghivora, mennyibe kerül az, hogy részt vegyél a lakomán. Vicc :D
Annyit szoktak, amennyi kb a fogyasztás....
De tenyleg nem azért hívnak, hogy kifizettessék a vacsorát veletek, hanem azért, hogy velük ünnepeljetek.
Nekem is herótom van ettől, mert tudom, hogy az a rokona aki 200 km ről jön, és a szállását már nem tudom fizetni, az bizony nem fog tudni adni, de nem szeretném, hogy csak ezért ne jöjjön el, hiszen gonoljunk bele, hogy ő talán többet is költött az én esküvőmre, mint az a család, aki 25e-et ad...főleg a mai világban egy ekkora út plusz 4 fő szállása nem kevés., akár megterhelő is lehet, hiszen pont a kisgyerekesek csúsztak bele sokan a devizahitelbe
25-50e a reális, de ha nem megy ennyi, akkor se érezzétek rosszul magatokat.
Egyik ismerősöméknél pont emiatt 10e értékben vettek lottót és sorsjegyet, a pár 300e ftot nyert vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!