Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Válás közben szerelembe esni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közben szerelembe esni egy esküvőn egy fiatalabb férfivel, akit a férjed mutat be?

Figyelt kérdés
A hétvégén volt az egyik legjobb barátnőm esküvője, a férjemmel kb 1 hónapja a válás mellett döntöttünk. ő néha visszakozni próbál, de már nincs értelme, azért megbeszéltük, h erre az esküvőre közösen megyünk, mert jó barátaink. A kapcsolatunk már régóta haldoklott, csak a fiunk miatt próbáltam még valamit tenni, de nem sikerül javítani. A férjem összeismerkedett a vőlegény testvérével a legénybúcsún és a szertartás után elkapott, h bemutassa nekem a srácot....és ekkor történt: egymás szemébe néztünk és valami megindult. Az este folyamán még többször egymásba akadt a tekintetünk, de csak néhány szót voltunk képesek váltani egymással, a férjem ivott és mindenkit hajtott el mellőlem, mert ugye valamilyen szinten játszottuk a házaspárt. Búcsúzáskor is egy lopott pillantás és ennyi. Ma bejelölt egy közösségi oldalon, azóta vigyorgom és dobog a szívem. Vívódom, másfél évvel fiatalabb és nekem van egy gyerekem is. Gondoltkodtam h szólok a barátnőmnek, ill. nagyon jóba vagyunk a férjével is, h puhatolózzak, de vajon van e jogom ehhez, a barátnőm biztos segítene egy kicsit összekavarni minket, de nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni az anyósa-apósa előtt, nem vagyok egy fiús anyuka álma ezzel tisztában vagyok.....idősebb nő, gyerekkel. ti mit tennétek?
2010. máj. 18. 19:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak arra vigyázz, hogy a váláskor ezt ne tudja a férjed a szemedre hányni, mert a gyerek szempontjából nem mindegy, hogy az anyuka rögtön más férfi után néz, mikor még el sincs válva...

Külnben szerintem semmi baj a korotokkal, csak mondom, a válás kimondása előtt ne nagyon "ugrálj"!

Különben sok boldogságot kívánok!

2010. máj. 18. 19:44
 12/20 A kérdező kommentje:
a srác vidéken lakik és azért terezem bevonni a barátnőmet esetleg, mert mi meg egy városban élünk és a "tesó" hozzájuk szokott jönni és teszem azt valami közös program milyen jó lenne, persze nem akarom elsietni a dolgokat, csak találkoznék vele újra és talán valami alakulna, persze miután rendeztük sorainkat a férjemmel, úgy vagyok vele, ha van esélyünk egymásra, akkor nem kell erőltetni alakul majd magától
2010. máj. 18. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem csak véletlen talált meg a közösségi portálon,valószínűleg felkeresett,tehát érdekled:)
2010. máj. 18. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A srácot érdekled.

Közöld a barátnővel, hogy már egy hónapja eldöntöttétek, hogy váltok. A srác biztosan fog rólad kérdezősködni és meg fogja tudni, hogy váltok, és hogy ez nem most kezdődött (hangsúlyozd a barátnődnek, hogy csak nekik nem szóltatok, mert nem akartátok elrontani az esküvőt.)

Én nem kérném a barátnőmet a kavarásra, lehet, hogy nem tetszene neki, hogy még be se adtátok a válást és már a sógorával akarsz kavarni. Picit légy türelemmel.

Közben felrakhatsz a közösségi oldalra közös képet, ami alá odairod, hogy az exemmel, meg hasonlóak. Sőt, néha dobhatsz neki kedves üzenetet, hogy "miújs, kiheverted a lagzi fáradtságát? Remélem jól érezted magad!" Meg hasonlóak, amit egy barát is bátran megtehet, mégis alkalmat adsz neki, hogy válaszoljon és kialakuljon egy beszélgetés. Ha ő is akar valamit, kapni fog a lehetőségen, hogy szóba állhat veled.

Ekkor akár neki is megirhatod, hogy az exeddel viszonylag nyugiban el tudtatok lenni kivételesen a lagziban, nem akartátok az ifjú pár boldogságát megzavarni... Szóval neki is simán el lehet mondani, hogy válófélben vagy, de elég csak futólag megemliteni, majd kérdez ő, ha akar erről bővebbet tudni...

A korkülönbség meg a gyerek miatt ne aggódj, ezt majd ő mérlegeli, hogy zavarja-e őt. Ha igen, nem akar majd tőled semmit.

2010. máj. 19. 08:03
 15/20 A kérdező kommentje:

az esküvő után én is rákerestem, de nem mertem bejelölni....meg már amúgy se divat jelölgetni össze-vissza, ebből én is úgy gondolom h motoszkálok a fejében,h ő bejelölt..... meg az az első kézfogás, pillantással.....:)......sosem olvadtam még így....:)

arra gondoltam hogyha a barátnőmnek mondom, h válunk és a srác érdeklődik irántam úgyis alakul, persze én is fogok lépni alkalom adtán

már levettem a közös képeket a férjemmel, nem vagyok egy nagy iwiw rajongó, nem szoktam másokat nézegetni, de azért ne legyen fent közös kép rólunk mert az olyan idétlen, majd esküvős képeket teszek fel, amiken a csajokkal vagyok, mert ugye ez tükrözi a valóságot inkább!

nagyon köszi a válaszokat, annyira jó h senki nem írta h felejtsem el, hanem nagyjából mindenki biztatott, ez megnyugtat egy kicsit! szép szerelmes napot mindenkinek!!!!!

2010. máj. 19. 08:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már! 2 év semmi. (Inkább az egód tiltakozik, hogy fiatalabb a pasi, mintsem komoly akadály lenne. Ma már nem ilyen világ van.)

Viszont egy bejelölést ne vegyél túl komolyan. Most még csak annyiról van szó, hogy szimpatikusak voltatok egymásnak. Ennyi. Ez még nem jelenti azt, hogy összjöttök, azt meg pláne nem, hogy összeköltöztök.

A barátnőt ki kéne hagyni (felnőtt emberek vagytok), fölösleges a kavarás, meg hogy elterjedjen a sztori az ismerősök között, esetleg elferdített formában. (Neked se lenne jó, ha azt hallanád vissza xy nagynénjének a testvérének az unokájától, hogy az esküvőn tök részegen rányomultál egy nálad fiatalabb, szegény, védtelen, ártatlan "kisfiúra", hogy nem sül le a képedről a bőr egy gyerekkel. (Holott az igazságnak ehhez köze nincs.)

Nem mondom, hogy betegesen titkolózni kell, de a kapcsolatépítés csak rátok tartozik, ismerkedjetek nyugodtan.

De azt gondolom, hogy ha a férjeddel már vége, jogod van boldognak lenni mással.

2010. máj. 19. 10:59
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
ilyen az élet
2010. máj. 20. 11:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ne éld bele magad,hogy ne csalódj !

A férjed tudja,hogy váltok??

A barátnőddel szerintem csak a válásról beszélj,és utána ha a srác nem ír 1 hétig sem akkor kezdeményezz az oldalon

2010. máj. 20. 16:38
 19/20 A kérdező kommentje:

A férjem tudja h vállunk?????

Igen, természetesen, bár ő még reménykedik a fene tudja miben......de olyan ritkán van h mindkét félben egyszerre szakad el az a bizonyos valami. az esküvőn egész este "kerültem" ő meg mindenkinek a "családunkról" beszélt...szegény srácnak így nehéz dolga van ha kezdeményezne is....majd meglátjuk!

2010. máj. 20. 17:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Mi történt azóta veled?

2010. aug. 23. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!