Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szolgáljuk fel a lányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolgáljuk fel a lányos háznál?

Figyelt kérdés

A kérdésem az alábbi lenne.

Kora délután indulna a menet a lányosházhoz, utána polgári, majd templomi szertartás. A vacsorát csak 7 óra fele tervezzük. Ilyenkor mit szolgáljunk fel a lányos háznál, hogy ne legyenek éhesek?

Aprósütemény adott, és ezen kívül?

Szeretnénk a legkisebb költségvetésből kihozni az esküvőnket, nem szeretnék nagy dínom-dánomot, viszont azt sem szeretném, ha valamiből hiány lenne. Kb. 80 főre kellene számolnom.

#esküvő #kikérő #lányos ház
2017. máj. 12. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem apró falatkák, mini szendvicsek, amiket állva is be lehet kapni típusúakra gondolok, elég lehet.
2017. máj. 12. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A lányt...;-)
2017. máj. 12. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a hidegtál jó megoldás, főleg állófogadás keretében. Fasírt, húsfalatkák, sült máj stb., 2-3 fajta saláta, üdítők, aprósütemény. Ott mindenki kedvére csipegethet annyit amivel kibírja vacsoráig.
2017. máj. 12. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Eddig szendvicsre gondoltam, de kicsit cikinek éreztem. A mini szendvics, vagy falatkák viszont "elegánsabb", ez jó ötlet! A hidegtál sem rossz, viszont leülni nincs lehetőség. Én személy szerint rosszul érezném magam, ha állva kellene húst ennem salátával, pláne, ha valaki késsel-villával eszik. A kis fasírtgolyó ötlet viszont tetszik! Köszönöm mégegyszer!

Köszönöm nektek mégegyszer!

2017. máj. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!