Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik? Mit nem? 2 gyerekes anya vagyok.
valaszthatsz pezsgo ekru puder vagy barmilyen mas arnyalatu ruhat
Rovidet ne viselj nem illik az alkalomhoz.
beach wedding dress neven keresd .
Fatyol helyett apro viragok a hajban vagy madarkalitka hajdiszt ajanlok
Köszönöm szépen a segítséget/válaszokat Mindenkinek!! :)
Sokat segítettetek, és látom csak én izgulom túl, hogy mi lesz ha ez és ez van. :) Olyan lesz amilyennek elképzeltem és ha ez a faluban tetszik, tetszik, ha nem hát nem! :)
Én allergiás vagyok a közönséges ruhákra, de szerintem ez nem az. Ha csak polgári lesz, templomi nem, akkor teljesen jó szerintem. :)
Mondjuk én sem ilyet választanék, de ha neked ez tetszik, szerintem jó. :)
Nem tudtam megnyitni a linket :S
A fehér ruha divat miatt terjedt el, előtte népviseletben vagy a legszebb ruhájukban mentek férjhez a lányok. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem Mária Terézia miatt lett divat (nem biztos h pont ő viselt feheret az esküvőjén, de valami ilyen szintű nő)
Nekem az első koszorúslányom gyermekes és házas.. jah es az egyik fiú :D szóval ennyit a hagyományokról :D azt csinálsz amit akarsz (amúgy ilyen környezetben ha fejenállsz, akkor is megszólnak valamiért..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!