Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit illik? Mit nem? 2 gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anita Sz. kérdése:

Mit illik? Mit nem? 2 gyerekes anya vagyok.

Figyelt kérdés
Esküvő előtt állok,2 gyerekem van már és nem tudom mit illik mit nem? Kinéztem egy ruhát, fehér színű, de nem esküvői ruha hanem ilyen alkalmi. Férjhez mehetnék e benne? A válaszokat köszönöm! Itt egy link róla, ez 3 színben van, de természetesen a fehérre gondoltam salecenter.hu/termek/hosszu_ujju_csipke_alkalmi_ruha_3_szinben_smlxl. Html
2017. máj. 2. 12:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem se a szűziesség jele, de mégis itt faluban megszólják az embert ha már gyereked van és fehérben mész férjhez.
2017. máj. 3. 12:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Esetleg a ruháról( amit linkeltem ) mondana valaki valamit? Van aki szerint nem éppen esküvőhöz illő. Vélemény?
2017. máj. 3. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Akár bikiniben is férjhez mehetsz, nincsenek a ruházatra megszabott törvények, maximum a jóízlés szabályai.
2017. máj. 3. 20:30
 14/19 anonim ***** válasza:

valaszthatsz pezsgo ekru puder vagy barmilyen mas arnyalatu ruhat

Rovidet ne viselj nem illik az alkalomhoz.

beach wedding dress neven keresd .

Fatyol helyett apro viragok a hajban vagy madarkalitka hajdiszt ajanlok

2017. máj. 4. 12:16
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget/válaszokat Mindenkinek!! :)

Sokat segítettetek, és látom csak én izgulom túl, hogy mi lesz ha ez és ez van. :) Olyan lesz amilyennek elképzeltem és ha ez a faluban tetszik, tetszik, ha nem hát nem! :)

2017. máj. 5. 06:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Én allergiás vagyok a közönséges ruhákra, de szerintem ez nem az. Ha csak polgári lesz, templomi nem, akkor teljesen jó szerintem. :)

Mondjuk én sem ilyet választanék, de ha neked ez tetszik, szerintem jó. :)

2017. máj. 5. 08:09
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Régen úgy volt, hogy a 2. esküvőre a menyasszony fekete polgári ruhában ment. Egy fekete kosztümöt vennék fel a helyedben.
2017. máj. 5. 11:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17: Szerintem ennél nagyobb marhaságot nem tudtál volna írni. Megpróbálod azért?
2017. máj. 5. 14:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem tudtam megnyitni a linket :S

A fehér ruha divat miatt terjedt el, előtte népviseletben vagy a legszebb ruhájukban mentek férjhez a lányok. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem Mária Terézia miatt lett divat (nem biztos h pont ő viselt feheret az esküvőjén, de valami ilyen szintű nő)

Nekem az első koszorúslányom gyermekes és házas.. jah es az egyik fiú :D szóval ennyit a hagyományokról :D azt csinálsz amit akarsz (amúgy ilyen környezetben ha fejenállsz, akkor is megszólnak valamiért..)

2017. máj. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!