Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit illik? Mit nem? 2 gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anita Sz. kérdése:

Mit illik? Mit nem? 2 gyerekes anya vagyok.

Figyelt kérdés
Esküvő előtt állok,2 gyerekem van már és nem tudom mit illik mit nem? Kinéztem egy ruhát, fehér színű, de nem esküvői ruha hanem ilyen alkalmi. Férjhez mehetnék e benne? A válaszokat köszönöm! Itt egy link róla, ez 3 színben van, de természetesen a fehérre gondoltam salecenter.hu/termek/hosszu_ujju_csipke_alkalmi_ruha_3_szinben_smlxl. Html
2017. máj. 2. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

Ma már más világ van, mint régen...

Terhes nőknek is van menyasszonyi ruha.

Ne azzal foglalkozz, hogy mit illik, mint nem...Olyan ruhát vegyél fel, amilyen szeretnél!

2017. máj. 2. 12:53
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Azt vegyél fel, ami tetszik. Hercegnős ruhát, punk cuccot, mindegy, nektek tetszenek.
2017. máj. 2. 13:17
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

A fehér ruha sohasem volt a szüzesség vagy a tisztaság jelképe, egy egyszerű divathullám hozta el és állandósította, de ha nem így lenne akkor sem hiszem, hogy ne vehetnél fel azt amit szeretnél.

Olyan esküvőt szervezzetek, olyan ruhát viseljetek ami rátok jellemző, ami Nektek tetszik és akkor a sajátotoknak fogjátok érezni!

Sok boldogságot! :)

2017. máj. 2. 13:27
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Igen csak bajban lenne a többség, ha még mindig csak a szűz menyasszony vehetne fel fehéret. ;)

Dönts az alapján, hogy neked mi áll jól és mi tetszik.

Amúgy is ez csak egy ruha. Gondolom, máskor is van rajtad fehér blúz. ;)

2017. máj. 2. 13:28
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
Simán felvehetsz fehéret!:)
2017. máj. 2. 13:39
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

Én is anya vagyok és nálam aincs messze az esküvő.

Nyugodtan válassz fehéret, ha te így érzed, a mai világban már az illem azért nem olyan kőbe vésett dolog, mint régebben volt.

Ezzel együtt ha elfogadsz tőlem, ismeretlentől egy tanácsot: ez a konkrét ruha picit sem illik az alkalomhoz, borzalmasan közönséges, ne haragudj.

Nyilván van különbség egy egyszerűbb alkalmi ruha és egy nagyabroncsos hercegnős báli ruha között is, de ez a linkelt költeményt tinilányokon, buliban tudom elképzelni.

Minden, csak nem elegáns, nem alkalomhoz illő- persze csak szerintem.

Ha neked ez tetszik, akkor hajrá, ez (is) a te napod.

Ilyesmi stílusú, a hétköznapokon is később viselhető, maximálisan egyszerű és elegáns ruhák nem tetszenek?

(nem muszáj kitenni mindenedet, amid van- most sem, később sem):

[link]

2017. máj. 2. 14:10
 7/19 anonim ***** válasza:
14%
Aki lepontozta a válaszomat (3-as vagyok), miért tette? Tényleg érdekel.
2017. máj. 2. 14:36
 8/19 anonim ***** válasza:
15%
Ne viccelj. A mai világban szinte senki nem húzhatna fel fehéret. Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel
2017. máj. 2. 16:16
 9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a választ! Azt is, hogy senki nem írt negatív kommentet. Nem tudom ki volt aki lepontozott, mert én mindenkit felpontoztam :) Még annyit, hogy mindenki szerint közönséges a ruha amit linkeltem? A szintén esküvő előtt álló kommentelőnek is sok boldogságot kívánok!!
2017. máj. 3. 06:06
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
Azt ugye tudod, hogy a fehér menyasszonyi ruha SOHA NEM IS VOLT a szűziesség jelképe?!
2017. máj. 3. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!