Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem el a feleségem nászútra?
Elősször arra gondoltam hogy elviszem hawaiira de ez annyira megszokott...
Szóval valami ,, egyedire" gondoltam!
Nyilvan attol fugg mikor mentek. Nyaron tropusra semmikepp nem mennek, az eszaki felteken ugyanis nyaron az ciklon/hurrikan idoszak (igen Hawaii-on is) de ha epp ciklon nincs is, akkor is esos evszak. En tropuson elek, hidd el nekem hogy 1 hetes eso bizony tonkre tud tenni egy nyaralast. Habar naszuton vegulis szobaban lenni az eleg koherens de nyilvan csal ezert nem utaznek el tobb ezer km-re.
Junius-augusztus kozott max a deli feltekei tropusok johetnek szamitasba, itt nalunk akkor van tel vagyis szaraz evszak. Huvosebb van ugyan, de olyan 25-27 fok kozott.
Igaz, ezt nehez igy megvalaszolni, mert nyilvan sokmindentol fugg... mennyi penzt szannatok ra, mit szerettek inkabb (aktiv nyaralas, tengerparton dogles, stb...)
Szerintem neked kell tudni az ízlését.
Én pl. az ilyen egzotikus szigetekről szerintem úgy 2 nap után hazavágynék, meg nincs olyan látnivaló, ami igazán megfogna. De másnak meg az a paradicsom.
Mi Szingapúrba megyünk, tenger (óceán) is van, város is van, programlehetőségek is vannak, egzotikus is, kulturális keveredés is akad, és nem is ismerünk olyat, aki oda ment nászútra :D
De mi ezt közösen találtuk ki, közös igények és vágyak alapján. Idegenek se téged, se a feleséged, se a pénztárcátokat nem ismerik.
Nekünk Róma volt az együtt lefoglalt nászút.
A férjem Ausztrália/Ùj-Zéland úttal lepett meg, tudta, hogy ide vágyom a legjobban. Szerintem egy élmény lenne nektek is, csodaszép helyek várnának, és úgy gondolom, elég egyedi is.
7 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!